Japonezii sărbătoresc victoria împotriva Germaniei, dar doar pe trecerea de pietoni şi doar pe verde VIDEO VIRAL

La Tokyo, japonezii au sărbătorit în stradă victoria surprinzătoare contra Germaniei la Cupa Mondială, însă nu au ocupat străzile, manifestându-se doar pe trecerile de pietoni şi având grijă să nu încurce traficul.

24 nov. 2022, 10:49
Japonezii sărbătoresc victoria împotriva Germaniei, dar doar pe trecerea de pietoni şi doar pe verde VIDEO VIRAL

Japonezii au ieșit în stradă și au așteptat ca semaforul să arate culoarea verde înainte să intre pe carosabil pentru a celebra. După ce culoarea semaforului a redevenit roșie, polițiștii prezenți în stradă le-au cerut cetățenilor să revină pe trotuar, iar japonezii s-au conformat.

Imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale, unde au strâns, doar pe un cont, aproape 4 milioane de vizualizări.

Selecţionata Japoniei a produs a doua mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Germaniei cu scorul de 2-1 (0-1), miercuri, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa E.

Poate nu la fel de mare surpriză ca victoria Arabiei Saudite în faţa Argentinei (2-1, după 0-1 la pauză), succesul ”samurailor albaştri” era complet neaşteptat după prima repriză, una controlată categoric de Mannschaft.

Suporterii japonezi au impresionat şi pe stadion, unde în loc să sărbătorească victoria uriașă a echipei lor, imediat după meci s-au apucat de făcut curat pe stadionul Khalifa International, din Doha.

Japonezii au procedat la fel și în 2018, la Campionatul Mondial din Rusia, când strângeau gunoaiele după fiecare meci al echipei lor. Ei au trecut la nivelul următor la Mondialul din acest an. Niponii au făcut curat și la meciul de deschidere al turneului, Qatar – Ecuador 0-2.

Citește şi: PROGRAM CM 2022. Joi, Ronaldo şi Brazilia fac spectacol în Qatar