PROGRAM CM 2022. Joi, Ronaldo şi Brazilia fac spectacol în Qatar

Brazilia și Serbia se întâlnesc în prima etapă a grupelor Campionatului Mondial, în cea mai tare partidă a zilei. Meciul se joacă de la ora 21:00.

24 nov. 2022, 08:40
PROGRAM CM 2022. Joi, Ronaldo şi Brazilia fac spectacol în Qatar

PROGRAM CM 2022. Meciuri tari joi la Cupa Mondială din Qatar:

Ora 12:00      Elveţia – Camerun

Ora 15:00      Uruguay – CoreaE de Sud

Ora 18:00      Portugalia – Ghana

Ora 21:00      Brazilia – Serbia.

Partidele sunt transmise de TVR.

Cristiano Ronaldo, după anunţul rezilierii contractului cu Manchester United: Este momentul potrivit pentru o nouă provocare

Atacantul Cristiano Ronaldo a reacţionat în social media la anunţul rezilierii contractului cu gruparea Manchester United. El consideră că era momentul potrivit pentru o nouă provocare.

CM 2022. O nouă surpriză, vicecampioana mondială, Croaţia, remiză albă cu Maroc

„În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit cu o încheiere anticipată a contractului. Iubesc Manchester United şi iubesc fanii şi asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, cred că a fost momentul potrivit pentru mine să caut o nouă provocare. Îi doresc succes echipei pentru finalul sezonului şi în viitor”, a spus jucătorul.

PROGRAM CM 2022. Piţurcă pariază pe Brazilia

„Piți” merge „pe mâna” Braziliei la Cupa Mondială din acest an, iar fostul selecționer al României a lăudat forța colectivă a reprezentativei „Selecao”. Cu toate acestea, Pițurcă a recunoscut că și Argentina se număra printre favoritele sale, însă trupa lui Lionel Messi l-a dezamăgit după eșecul cu Arabia Sauită, scor 1-2.

„Vă imaginați că țineam cu Arabia Saudită, dar mi-a părut foarte rău de Argentina, ea și Brazilia sunt preferatele mele pentru câștigarea Campionatului Mondial, dar după înfrângerea asta e puțin probabil ca Argentina să facă asta. Mi-a părut foarte rău de Messi, mai ales că după ce a marcat golul el a pierdut mingea și de acolo au înscris cei din Arabia.

Anglia și Franța au câștigat detașat, fără probleme, denotă că sunt într-un moment bun loturile celor două echipe și contează acest lucru. Dar după ce văd și Brazilia, Germania, o să îmi spun o părere. Brazilia, am urmărit-o în ultimul timp în amicalele disputate, mi s-a părut o echipă extrem de puternică, a câștigat cu mare lejeritate orice joc, vreau să îi văd la turneul final, cred că ar putea fi favoriți.

La un turneu final e important momentul și cum sunt jucătorii din punct de vedere psihic, fizic. Echipele valoroase, eu cred, de exemplu că și Olanda se poate înscrie, o echipă valoroasă cu antrenor foarte valoros”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Sport.ro.

Adrian Mutu are trei naţionale favorite la Mondiale, „plus Portugalia pentru Cristiano”: Brazilia, Germania şi Olanda
Pentru Adrian Mutu (43 de ani) echipa condusă de Leo Messi nu se află între echipele pe care speră să le vadă ridicând deasupra capului trofeul care este decernat din 1974 până acum.

„Mie întotdeauna mi-a plăcut Brazilia. Îmi place Brazilia, îmi place Germania, îmi place Olanda. Îmi place și Portugalia, pentru Cristiano”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar are loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. Cel mai important eveniment sportiv al anului va fi transmis în întreaga lume, iar potrivit președintelui FIFA, Gianni Infantino, se așteaptă ca 5 miliarde de oameni să urmărească meciurile.

CM 2022. Arabia Saudită îl pierde pe Yasser Alshahrani, care a suferit fractură de mandibulă

Cine transmite CM Qatar 2022 în România
Deși România nu a reușit să se califice la ediția din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal, microbiștii români vor putea urmări la televizor meciurile. TVR, televiziunea publică, va transmite toate partidele din Qatar, din faza grupelor și până în finală.

Televiziunea publică deține drepturile de televizare pentru campionatele mondiale de fotbal și Jocurile Olimpice, de la Revoluție și până în prezent.

Astfel, meciurile vor putea fi urmărite la televizor pe TVR 1 (și pe TVR 2, ocazional), iar online, pe tvrplus.ro.