Jean Claude Juncker o laudă pe Corina Creţu: A fost indispensabilă pentru Comisia Europeană

Publicat: Luni, 09 Septembrie 2019 12:20 // Actualizat: Luni, 09 Septembrie 2019 12:20 // Sursa: romaniatv.net

Jean-Claude Juncker, fostul preşedinte al Comisiei Europene, i-a mulțumit Corinei Crețu pentru "contribuția sa exemplară" la proiectul european și pentru "rolul indispensabil" la succesul Comisiei, într-o scrisoare pe care șeful executivului european i-a trimis-o actualului eurodeputat.

"Din partea Comisiei Europene, vă mulțumesc cu căldură pentru munca și activitatea dedicate instituției și cetățenilor Uniunii Europene. Leadership-ul politic excepțional și contribuția exemplară ale dumneavoastră față de proiectul european au fost recunoscute de toți și sunt foarte recunoscător că ați fost parte a echipei mele din 1 noiembrie 2014. Rolul dumneavoastră în această Comisie a fost indispensabil și ați contribuit foarte mult la succesul ei", a scris Jean Claude Juncker în scrisoarea adresată fostului comisar pentru Dezvoltare.

Juncker i-a transmis Corinei Crețu că ea va "rămâne un ambasador pentru instituțiile europene și pentru proiectul european, atât în Europa, cât și în lume".

"Vă doresc toate cele bune în noile responsabilități ca membru al Parlamentului European. Aștept să continuăm să lucrăm împreună și am încredere că noua Comisie va putea conta pe leadership-ul dumneavoastră", a conchis președintele Comisiei Europene aflat la final de mandat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Comisia Europeană Corina Creţu Jean Claude Junker
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H