Jean de la Craiova, reacţie fabuloasă la glumele legate de fiul Andrei Măruţă: „Oamenii seamănă între ei, vă pupă Jean!”

După ani întregi de glume, Jean de la Craiova şi Cătălin Măruță au reacţionat cu privire la asemănarea dintre cântăreţ şi fiul prezentatorului de la Pro TV.

02 feb. 2024, 09:28
Jean de la Craiova, reacţie fabuloasă la glumele legate de fiul Andrei Măruţă: „Oamenii seamănă între ei, vă pupă Jean!”

Asemănarea dintre Jean de la Craiova şi fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a generat un val de comentarii în online, astfel că ambele părţi au fost nevoite să iasă cu dezminţiri şi comentarii pe margiea subiectului.

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și David, apărut prima dată de Cronica Cârcotașilor. Glumele au continuat pe tot parcursul anilor, dar Andra și Cătălin Măruță au preferat să nu alimenteze subiectul, dar în acest an, după apariţia Evei în filmul „Tati part time”, subiectul a explodat.

Cât te costă să-ţi cânte la nuntă Jean de la Craiova. Tariful este destul de mare

Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei (n.r. se abţine să nu rîdă), ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!„.

Jean de la Craiova îşi caută partner/ă pentru America Express

Cântăreţul a dezvăluit că a primit ofertă de a participa la America Express şi a cerut sfatul fanilor în ceaa ce priveşte partenerul. „Prefer să fie partener, ca să nu plecăm doi şi să ne întoarcem trei dacă e parteneră, la nebunia mea„, a spus Jean de la Craiova pe Tik Tok.

Încă din primii ani de viață ai lui David Măruță, oamenii au făcut glume și au spus că seamănă cu Jean de la Craiova. Cătălin și Andra s-au abținut de la comentarii, pentru a nu alimenta subiectul, dar acum, pe fondul scandalului cu Eva, prezentatorul de la Pro TV.

Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul său și Jean 

Deși sunt în lumea showbizului de mulți ani, în ultima perioadă, Cătălin Măruță, Andra, precum și cei doi copii, au mai multă vizibilitate ca niciodată. Totul a pornit după lansarea filmului Tati part-time, în care Eva a avut rol principal.

Rapid, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o susțin pe micuță și cei care consideră că a ajuns să joace în comedie prin nepotism și că a luat șansele unor copiii mai talentați de a apărea pe marile ecrane.

Andra, Cătălin Măruță, precum și alte vedete au sărit în apărarea Evei. Prezentatorul de la Pro TV a oferit chiar mai multe lămuriri și a explicat că este vorba despre un proiect privat, la care a contribuit, și că a fost gândit special pentru fiica sa.

@dragos.gabriel89 Răspunde lui @Mihai Priala #davidmaruta #jeandelacraiova #romania #foryou #foryoupage #romaniatiktok #viral #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #5pasidebine #misiuneatiktok #fypシ゚viral #viralvideo #foryourpage #andramaruta ♬ Viata De Golan – Jean de la Craiova

Dar mai este un subiect care, deși există de ani buni, acum a luat din nou amploare. Este vorba despre oamenii care spun că David, fiul în vârstă de aproape 13 ani al cuplului, seamănă cu Jean de la Craiova.

Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”

Acum, însă, pare că au ajuns la capătul răbdării, iar vedeta Pro TV-ului a răbufnit pe internet. Cătălin Măruță a avut un mesaj clar pentru toți oamenii care spun că David nu ar fi, de fapt, băiatul lui.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc.

Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.