Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”

Cătălin Măruță, cunoscut pentru transparența sa, nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba despre zvonuri și speculații legate de fiul său, David. Într-un mesaj deschis și direct, prezentatorul a dorit să pună punct miștocărelii și presupunerilor privind asemănarea lui David cu celebrul manelist Jean de la Craiova.

23 ian. 2024, 08:17
Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”
Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. "Vă face să vă simţiţi mai bine?"

Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. Cu un ton ferm și hotărât, prezentatorul TV și-a exprimat dezamăgirea față de miștocăreala și zvonurile care au circulat în mediul online. A subliniat faptul că aceste speculații au avut la bază o poză veche, postată cu mulți ani în urmă, și au generat comentarii și presupuneri neadevărate. Cătălin Măruță a întrebat ironic dacă ideea că David seamănă cu Jean de la Craiova aduce oamenilor satisfacție și bucurie.

Citeşte şi: Roxana Nemeș, atac dur la adresa colegilor. Ce spune vedeta despre echipa Faimoșilor: ”Fiecare vrea să fie șef”

Gluma privind asemănarea dintre David și Jean de la Craiova a pornit de la o poză cu manelistul și fiul lui Cătălin Măruţă în brațe, postată cu mulți ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor, cei doi având părul aranjat la fel.

Citeşte şi: Când vor începe cele mai așteptat producții Pro TV. Telespectatorii se vor bucura, în curând, de Las Fierbinți și Românii au talent

„Legat de fotografia care circula pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruţă.