Jean de la Craiova se face actor în India: „Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film”

Jean de la Craiova se face actor. Cântăreţul a anunţat că la iarnă pleacă în India, acolo unde va juca într-un film la Bollywood. Până atunci, artistul va juca şi într- un film românesc.

27 aug. 2021, 23:11
Jean de la Craiova se face actor în India: „Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film”
Jean de la Craiova se face actor în India: "Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film"

Jean de la Craiova se face actor în India. Anunţul a fost făcut chiar de artist. Filmul în care va juca artistul se numeşte „Dragoste în Europa”.

Jean de la Craiova se face actor în India

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte „Dragoste în Europa”, iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare. Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private, aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia”, a spus Jean de la Craiova potrivit tvmania.ro. 

Citeşte şi Adi Minune, cu masca în mare. Cum s-a filmat pe o plajă din Dubai: „Nu mai văd, mi-a intrat sare în ochi”

Artistul a dezvăluit că ultimul an şi jumătate a fost unul greu şi diferit şi pentru el. Din cauza pandemiei, concertele şi evenimentele private au fost anulate, iar Jean, la fel ca mulţi aţi artişti, s-a reorientat şi a apărut în show-uri de televiziune.

„Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez. Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur.

Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de… nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede”, a mai declarat Jean de la Craiova.

Citeşte şi Jean de la Craiova împreună cu mai mulţi artişti şi politicieni, victime ale unei grupări desfiinţate de DIICOT