Adi Minune, cu masca în mare. Cum s-a filmat pe o plajă din Dubai: „Nu mai văd, mi-a intrat sare în ochi”

Adi Minune a apărut într-un video cu masca de protecţie pe faţă, în mare. Artistul se află în vacanţă, în Dubai, alături de familia lui şi câţiva prieteni şi le-a urat "Paşte fericit" fanilor, într-un mod inedit. Manelistul a făcut o ironie, după ce masca de protecţie este obligatorie pe plajele din România, în mini-vacanţa de 1 MAI.

30 apr. 2021, 15:45
Adi Minune, cu masca în mare. Cum s-a filmat pe o plajă din Dubai: „Nu mai văd, mi-a intrat sare în ochi”
Adi Minune, cu masca în mare

Adi Minune, cu masca în mare. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi de manele din România a făcut un live pe reţelele de socializare, unde a apărut cu masca de protecţie pe faţă, în mare.

Bineînţeles, artistul a fost ironic, deoarece nu se află în România, unde este obligatorie masca în această perioadă pe plajă, ci în Dubai. Acolo, nu există astfel de restricţii, iar oamenii pot sta lejer pe plajă.

Citeşte şi: Cum a fost afectat Adi Minune de pandemie: „La 47 de ani trebuie să mă reinventez”

Adi Minune, cu masca în mare

Foarte bună apa. Eu mi-am pus masca în ocean, ce mare e asta? E gârla de la Ştefăneşti. Stau cu prietenul meu, Andrei, şi cu doamna mea. M-am scufundat.

Asta a fost o caterincă, cu masca, care m-a terorizat o viaţă. Nu aveam eu destule măşti?! Vă pup, dragii mei! Nu mai văd că mi-a intrat sare în ochi. Să vă trăiască familia, copii şi pe cine iubiţi. Facem live aici, de pe gârla Dâmboviţa. Nu plec fără mască, să nu mă îmbolnăvesc de Covid. E frumos să mai stăm şi cu familia, din când în când„, a spus Adi Minune în video-ul postat pe Internet.

Adi Minune, singurul manelist care a lipsit din videoclipul Loredanei Groza

Loredana Groza a făcut valuri după ce a lansat piesa ”Fericire”, alături de ”regii manelelor” din România. Adi Minune a fost cel care a lipsit din hitul momentului.

Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie sunt câțiva dintre cei care au răspuns afirmativ chemării lui Costi de a participa la piesă. Cel care a lipsit a fost Adrian Minune, fiindcă era foarte ocupat, a motivat Costi.

Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți.

Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă și fără hate nu ai succes”, a explicat Costi Ioniță.