Jean Marie Le Pen îi cere cântăreţei Madonna 1 milion de dolari despăgubiri. Află pentru ce! VIDEO

Fondatorul Frontului Naţional, Jean Marie Le Pen, s-a făcut foc pe Madonna când a vizionat unele imagini în care fiica sa, Marine, a fost comparată cu dictatorul nazist Adolf Hitler, cu prilejul unui concert al celebrei cântăreţe dat în Israel săptămâna trecută. 

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 11:16
Jean Marie Le Pen îi cere cântăreţei Madonna 1 milion de dolari despăgubiri. Află pentru ce! VIDEO

Aflat la Lyon în campania Frontului Naţional pentru alegerile legislative din Franţa, Jean Marie Le Pen a făcut câteva remarci privind polemica între fiica sa, Marine Le Pen şi cântăreaţa Madonna, care a comparat-o pe Marine cu Hitler, într-o înregistrare video difuzată cu ocazia concertului ei la Tel-Aviv, de joia trecută, în care apărea chipul Marinei cu o zvastică peste el.  

„Nu mi-a căzut deloc bine această poveste”, a declarat fondatorul FN din Franţa, adăugând că a sfătuit-o pe fiica sa să-i ceară cântăreţei daune-interese chiar de 1 milion de dolari, pentru că a prejudiciat imaginea ei şi a partidului său, scrie Le Figaro. „Şi încă (această sumă, n.r.) nu e prea mare comparativ cu defăimarea pusă în serviciul mercantilismului cultural”, a adaugat jean Marie Le Pen.

Chiloţii Madonnei pentru Jacques Chirac

Dar veteranul politician francez nu s-a oprit aici. El şi-a adus aminte şi de rivalul său politic Jacques Chirac, fostul preşedinte francez.  Le Pen a reamintit cum „şi-a căpătat Madonna celebritatea, aruncându-şi chiloţii în mâinile lui Chirac”.  Calificând-o ca fiind cu adevărat o „Material Girl”, Le Pen a adăugat cu ironie că Madonna „a făcut-o la timp, pentru că e clar că acum Chirac nu i-ar mai fi putut prinde”… 

 

Aşptată la Paris

Nu se știe încă dacă Marine Le Pen va asculta sfaturile tatălui ei. Ea a fost candidata Frontului Național pentru fotoliul de la Elysee şi, deşi nu a obţinut victoria, a obţinut în schimb un scor istoric pentru FN.

La rândul său, vicepreşedintele partidului, Louis Aliot, a explicat la televiziune că, deocamdată, FN nu va depune plângere în justiţie împotriva Madonnei. „Să vedem ce se va întâmpla în Franţa”, a spus Aliot, referindu-se în primul rând la apropiatele alegeri legislative, în care va candida Marine. Ceea ce este sigur, este însă faptul că Madonna va veni să dea concerte în Franţa, la Paris, pe 14 iulie şi la Nisa, pe 21 august.

„Toţi ochii vor fi pe ea. Iar dacă va face aşa şi în Franţa, o vom aştepta la cotitură”, a avertizat, de data aceasta, chiar Marine Le Pen.