Jean Pădureanu nu are nici ce mânca. Stă la mâna prietenilor pentru un pacheţel de mâncare VIDEO

Jean Pădureanu, unul dintre cei mai influenţi oameni din fotbalul romanesc, acum câţiva ani a ajuns într-o situaţie dramatică. Lordul nu mai are nici ce să manance, e măcinat de boală şi ia peste 20 de pastile pe zi, care sunt, bineînţeles, foarte costisitoare.

21 feb. 2014, 10:57
Jean Pădureanu nu are nici ce mânca. Stă la mâna prietenilor pentru un pacheţel de mâncare VIDEO

Jean Pădureanu locuieşte singur, într-un apartament modest din Bistriţa, informează România TV. Luna viitoare va împlini 78 de ani, din care peste 50 i-a petrecut la conducerea clubului Gloria Bistriţa. Lordul e acum un bătrân îngenuncheat de boală şi lipsuri.

„Uite acolo, expoziţie de medicamente. Iau 23-24 de pastile pe zi. Diabet, inimă, spondiloză, accidentul vascular”, spune Jean Pădureanu.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR. Oamenii de fotbal tremură, continuă audierile

Omul de fotbal are o pensie de 2.100 de lei, dar banii se duc pe medicamente şi întreţinere. Mircea Sandu spunea în urmă cu câteva zile: „m-a sunat Jean pentru că nu mai are ce să mănânce”.

Are pregătită o listă lungă de medicamente. „Aici, lista cu medicamente. Insulina, Tratamentul zilnic pe care îl iau. Frigiderul acuma îl găsiţi cam gol. Nu mă pot plânge, am un prieten care îmi trimite săptămânal un pacheţel”, a mai spus Jean Pădureanu. Cândva se ceredea că Jean Pădureanu e bogat. Fabulos de bogat. NU mai are însă decât apartamentul din Bistriţa. Pe cel din Bucureşti l-a vândut. În urmă cu aproape doi ani, Jean Pădureanu a fost tâlhărit şi bătut chiar în faţa blocului, în Capitală.

Citeşte şi Jean Pădureanu: Nu pot spune dacă e bine sau rău, dar sunt nevinovat

„Am vândut împreună cu soră-mea, am împărţit banii cu ea şi mai am vreo 10.000”, a mai spus Jean Pădureanu, care în urmă cu câşiva ani figura în Top 300 cu o avere de mai multe zeci de milioane de euro.  

„Tata Jean”, cum îi spun cei familiarizaţi cu lumea fotbalului, n-a strâns niciun ban de-a lungul vieţii, pe toţi i-a cheltuit sau i-a investit în club. Iar Gloria Bistriţa nu îi dă acum nimic. „Din partea clubului nu îmi vine niciun venit”, a precizat el.

Săptămâna viitoare, Jean Pădureanu îşi va afla sentinţa în Dosarul Transferurilor, în care este inculpat.