Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, a fost bătut şi tâlhărit în Bucureşti VIDEO

Aflat în Capitală pentru meciul pe care Gloria Bistriţa îl va juca duminică pe terenul Stelei, preşedintele grupării ardelene a fost bătut şi tâlhărit în cartierul bucureştean Panduri.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 13:06
Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, a fost bătut şi tâlhărit în Bucureşti VIDEO

Cel mai longeviv preşedinte de club din România, Jean Pădureanu, a fost victima unei agresiuni în cartierul bucureştean Panduri. Şeful grupării de fotbal Gloria Bistriţa a fost bătut şi tâlhărit chiar la colţul blocului în care locuieşte atunci când vine în Capitală.

Un tânăr l-a atacat şi i-a smuls borseta, lovindu-l în acelaşi timp, astfel că Tata Jean, cum este cunoscut Pădureanu în lumea fotbalului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-a ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru„, a declarat Jean Pădureanu, pentru România TV. El a depus plângere la poliţie împotriva agresorului, iar poliţia îl caută pe individ.

Jean Pădureanu are 75 de ani, iar din anul 1964 a îndeplinit funcţii de conducere la clubul de fotbal Gloria Bistriţa. Din anul 1995 el este preşedinte al acestei grupări. Gloria Bistriţa joacă duminică, de la ora 21.30, pe terenul Stelei în etapa 13-a a Ligii I şi se află deja în Capitală.