Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Ce i-au transmis medicii după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Jean Paler, ajuns la vârsta de 70 de ani, a fost operat de urgență, din nou. Artistul se confruntă de ani buni cu mai multe probleme de sănătate, mai ales cardiace, motiv pentru care, în ultimii ani, a stat foarte mult în spital.

02 nov. 2023, 11:28
Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Ce i-au transmis medicii după ce i-au montat încă două stenturi la inimă
Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Ce i-au transmis medicii după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Actorul a dezvăluit cum a decurs intervenția, dar și cum medicii de la Spitalul Fundeni au reușit să-l stabilizeze.

„Acum sunt cu mult mai bine. Datorită lor, a deciziilor lor medicale incredibile, eu m-am întors cu bine acasă, și nu cu picioarele înainte. Sunt buni specialiști, dar și cu har de la Dumnezeu. Nici n-am ajuns bine la Fundeni, nici n-am lăsat bine bagajul pe pat, că m-au și luat la analize, iar a doua zi m-au operat. Mi-au mai montat două stenturi la inimă, mai aveam şapte, acum am nouă. A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziată. Stenturile se pun ca să deblocheze vasele de sânge, înfundate cu colesterol, și să ajute sângele să circule spre inimă, să nu faci infarct, îți salvează practic viața. Mă bucur că au prins, că au fost acceptate de organism”, a declarat Jean Paler pentru Playtech.

Citeşte şi: Iulia Vîntur şi-a făcut acte într-o a treia ţară, după România şi India. „Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde”

Actorul a fost avertizat de medici că trebuie să evite efortul fizic, să nu mănânce foarte sărat și să consume cât mai multe legume și carne de curcan. „Trebuie să evit efortul fizic, stresul și să nu mănânc foarte sărat, ci cât mai multe legume și carne de curcan. Iar pe 28 noiembrie, mă reinternez la Spitalul Fundeni, pentru un control amănunțit”, a mai spus Jean Paler.

Pe de altă parte, acesta ste dezamăgit de cei pe care îi considera prieteni. „M-am convins, lume multă, prieteni foarte puțini, simple cunoștințe… Impresarul Bebe Mihu și soția lui, Maria Dragomiroiu, m-au sunat și ajutat, dar și un prieten din Constanța. În rest, nimeni, nimeni. Am fost dat uitării de cei pe care i-am crezut prieteni. Este o lume falsă, pe interese, când nu mai le ești bun te aruncă în groapa uitării. N-au dat un simplu telefon și știau că nu sunt bine, erau știri peste tot, pe site-uri și la televizor”, a ăncheiat Jean Paler.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, scandal pe copil cu fostul iubit. Ce spune Victor Vrînceanu despre banii pe care-i dă lunar cântăreței