Jean Paler, transformare şocantă din cauza bolii. FOTO

Jean Paler a stat numai prin spitale în ultima perioadă, iar acest lucru a avut repercusiuni enorme asupra organismului lui. Actorul a slăbit 20 de kilograme, după operaţiile pe care le-a suferit.

05 nov. 2014, 04:21

Jean Paler a mărturisit că a avut trei infarcturi, iar ultimul dintre ele l-a răvăşit de tot. Actorul îşi păstrează optimismul în continuare şi este fericit că a trecut cu bine prin toate. „Am dat jos 20 de kg în urma ultimei operaţii! Am făcut trei infarcturi, iar al treilea m-a terminat. Am şi trei stenturi. Moralul meu foarte ridicat m-a ajutat să-mi revin după operaţie. Puţini credeau că mă voi vindeca şi puţini îmi ziceau vorbe de încurajare. Nimeni nu m-a întrebat dacă mă simt bine sau nu”, a declarat Jean, într-o emisiune TV.

Citeşte şi Jean Paler se joacă cu viaţa. Transformare INCREDIBILĂ a actorului: „Mi-e frică…..”

În decembrie 2012, Jean Paler a fost operat după ce a suferit un preinfarct. Medicii braşoveni i-au făcut mai multe investigaţii atunci, în urma cărora s-a constatat că arterele inimii sale erau înfundate, iar medicamentele pentru afecţiunile cardiace nu îl mai puteau ajuta, astfel că a fost nevoie urgentă de montarea unor stenturi.

Jean Paler, în stare gravă. Actorul se află la secţia de terapie intensivă

La momentul respectiv, nu credea că o să mai scape cu viaţă, dar soarta i-a mai dat o şansă, cu condiţia să aibă mai multă grijă de el şi să respecte întocmai sfatul medicului. Aşa a şi făcut, dar pentru o scurtă perioadă de vreme, întrucât nevoia de bani l-a făcut să-şi reia activitatea artistică la foc continuu. Pe lângă afecţiunile cardiace, artistul mai suferă şi de ulcer.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! Jean Paler îşi pune viaţa în pericol pentru a strânge bani de medicamente