Jenant. Naţionala de baschet, în echipamentul Ucrainei, în turneul de la Odessa

Din cauză că li s-au rătăcit bagajele în aeroport, baschetbaliştii tricolorii au evoluat în echipamentul ţării gazdă în primul meci al turneului internaţional de la Odessa.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 07:36
Jenant. Naţionala de baschet, în echipamentul Ucrainei, în turneul de la Odessa

Aflată în turneu în Ucraina, naţionala de baschet masculin a României a fost pusă într-o situaţie jenantă înaintea primului meci, jucat contra naţionalei ţării gazdă. Conform ProSport, tricolorii au fost obligaţi să îmbrace un set de echipament aparţinând adversarilor, din cauză că la aterizarea pe aeroportul din Odessa au avut surpriza să nu-şi mai găsească bagajele.

Căpitanul naţionalei, Vlad Moldoveanu, s-a declarat furios faţă de cele întâmplate şi a postat pe internet un mesaj dur la adresa firmei de transport aerian: „Când joci pentru echipa naţională, se spune că joci pentru numele scris pe faţa tricoului. Seara trecută a trebuit să joc cu Ucraina pe piept, pentru că o parte din bagajele noastre nu au sosit şi se pare că nu i-a păsat nimănui.

M-am simţit ruşinat şi am fost destul de furios. Băieţii au fost obligaţi să joace cu alţi bascheţi şi toată lumea ştie că pentru un jucător nu este deloc un sentiment confortabil. Nu cere respect, dacă nu oferi„.

România a pierdut disputa cu Ucraina, din turneul de la Odessa, scor 58-83.