Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă. Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap: „M-am speriat, a început atipic”

Jeni Nicolau este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România datorită energiei și veseliei sale. În ultima perioadă, artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care au determinat-o să își întrerupă activitatea.

09 mart. 2023, 09:19
Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă. Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap: „M-am speriat, a început atipic”
Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă

Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă. Artista a dezvăluit că din cauza unei probleme mai vechi netratate la timp, în ultima vreme a avut amețeli puternice și dureri de cap.

Citește și Imagini interzise minorilor la Survivor România 2023. Un faimos, acuzat grav de o colegă: „Se freca de mine!” FOTO

Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă

Jeni Nicolau a declarat că problemele de sănătate au început chiar de la 1 martie și din această cauză a fost nevoită să își anuleze toate planurile.

Artista a explicat că principala cauză a acestor stări este o spondiloză mai veche netratată.

„Să știi că a fost un început mai atipic, pentru că m-am trezit chiar pe 1 Martie cu o amețeală, am avut un vertij care m-a speriat foarte tare și am constatat că acest vertij este de la spondiloză mai veche, pe care nu am băgat-o în seamă și s-a gândit și ea, pentru că nu am mai băgat-o în seamă, să-mi atragă atenția”, a declarat Jeni Nicolau, potrivit Viva. 

Jeni Nicolau nu a mai rezistat durerilor cumplite și a mers la medic, unde i s-au făcut mai multe investigații.

„Am făcut câteva investigații, am revenit în formă mea inițială, cu mișcare, cu un tonus ridicat. E adevărat, m-am speriat puțin, dar nu am avut de ce, a fost doar un vertij care nu m-a lăsat în pace, și acum, de Mărțișor, a zis că vine el la mine”, a adăugat Jeni Nicolau.

Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg

Jeni Nicolau s-a confruntat ani întregi cu problema kilogramelor în plus. A încercat diete peste diete, cu rezultate mai mult sau mai puţin spectaculoase, iar una dintre aceste diete a adus-o în stare gravă la spital.

În ultima vreme, însă, cântăreaţa pare să fi descoperit secretul siluetei bine definite – a scăpat de nu mai puţin de 20 kg în mod sănătos şi într-un timp relativ scurt.

Artista a renunţat la curele de slăbire stricte la care a apelat în trecut după ce a fost la un pas de moarte din cauza celebrei cure de slăbire cu supă cu varză.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânză, ouă. În primele şapte zile, fără fructe şi legume, după şapte zile o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat şi fructe, dar numai dimineaţa.

Am renunţat cu desăvârşire la ulei, pâine, paste şi dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahăr şi fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahăr, şi fulgii de ovăz pe care uneori îi transform în făină”, a declarat Jeni pentru Star Popular.

Citește și Florin Călinescu, veste proastă pentru fani: ”Nu o să mă mai vedeți curând la TV, decât ca actor sau invitat”