Jennifer Aniston a postat o imagine şocantă: „Coronavirusul este real!”

Actrița Jennifer Aniston a publicat pe Instagram o imagine șocantă cu unul din prietenii ei, pentru a demonstra că există noul coronavirus. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 15:23

Jennifer Aniston a vorbit pe Instagram experiența prin care trece un prieten de-ai săi după ce a fost infectat cu coronavirus. Actrița a spus că bărbatul nu avea comorbidități.

Citeşte şi: O fotografie nud cu Jennifer Aniston, scoasă la licitaţie pentru a ajuta persoanele infectate cu coronavirus FOTO

„El este prietenul nostru, Kevin. Perfect sănătos, nu avea nicio problemă de sănătate necunoscută. Așa este Covid. Este real. Nu putem fi atât de naivi încât să riscăm… Dacă vrem să se termine, primul pas pe care trebuie să îl facem este să purtăm masca. Gândiți-vă la persoanele care au suferit deja din cauza acestui virus îngrozitor. Făceți-o pentru familia voastră. Și mai ales pentru voi. Covid afectează persoanele de toate vârstele. PS – fotografia asta a fost făcută la începutul lunii aprilie. Mulțumim lui Dumnezeu, aproape s-a vindecat”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram.