Jennifer Garner, la un pas de dezastru: Ce a păţit pe covorul roşu FOTO

Jennifer Garner, soţia lui Ben Affleck, care a câştigat două premii Golden Globes, a optat pentru o rochie Vivienne Westwood la gala de duminică noapte. Garner a fost una dintre cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu, însă rochia i-a creat multe probleme actriţei americane.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 20:43

Soţia lui Ben Affleck a ales să poarte o rochie roşie cu inserţii aurii, cu umerii goi, lăsând să se vadă o parte din bust.

Jennifer Garner, mamă a trei copii, şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei aurii masivi şi brăţări asortate, precum şi un plic negru cu auriu.

La un moment dat, însă, rochia i-a jucat feste actriţei, aceasta fiind la un pas de a lăsa se se vadă mai mult decât trebuie.

Ben Affleck a câştigat, duminică, premiul pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film dramă cu „Argo”. El i-a mulţumit soţiei sale în discursul de mulţumire, spunând: Vreau să-i mulţumesc soţiei. Ea este motivul pentru care eu stau acum aici. Te ador, te iubesc foarte mult. Îţi mulţumesc pentru sprijin, eşti totul pentru mine. Îţi mulţumesc”.