Jennifer Lopez a purtat la nunta cu Ben Affleck trei rochii create de un designer celebru. Cât a costat-o pe artistă o singură ținută

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să își unească destinele, sâmbătă. Artista în vârstă de 53 de ani a strălucit pur și simplu și a atras toate privirile asupra ei, mai ales că a purtat trei rochii absolut superbe.

24 aug. 2022, 10:33

Pentru un asemenea eveniment, actrița și cântăreața Jennifer Lopez a ales să poarte nu una, ci trei rochii de mireasă, prețul fiecăreia fiind estimat la un milion de dolari. Starul american s-a căsătorit sâmbăta trecută, în Georgia, cu actorul Ben Affleck.

Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe site-ul ei, „On the JLo”, câteva imgini cu rochiile de mireasă. Toate au fost create de designerul american Ralph Lauren, ceea ce justifică și prețul foarte mare pe care fiecare piesă vestimentară îl are.

Cât a plătit Jennifer Lopez pentru o rochie de nuntă

Un stilist citat de DailyMail  spune că rochiile de mireasă couture costă undeva între 55.000 de dolari și 5 milioane de dolari, dar creațiile lui Ralph Lauren costă cu siguranță mai mult, fiind cusute de mână, cu cele mai fine materiale, cristale și perle.

În mod obișnuit, Lauren nu se ocupă cu creația rochiilor de mireasă, rochia pe care Priyanka Chopra a purtat-o în ziua nunții sale cu Nick Jonas fiind doar a patra creație de acest gen a desigenrului.

Rochia principală a lui Jennifer Lopez a fost destul de simplă, având doar un guler, iar diamantele și perlele au lipsit. Aceasta a compensat lipsa acestora având o trenă lungă de șase metri și un voal de dimensiuni foarte mari.

O altă rochie purtată de artistă a avut țesute perle și cristale Swarovski. Designul rochiei a fost unul de tip sirenă, iar mânecile au lipsit, lăsând umerii la vedere. Se estimează că această rochie cusută de mână ar costa undeva între 1-2 milioane de dolari.

Cea de a treia rochie, de culoare crem, cu pietre Swarovski în partea frontală, a costat în jur de 1 milion de dolari.

Ce legătură au Jennifer Lopez și designerul Ralph Lauren

Frumoasa artistă a ales să poarte creațiile lui Ralph Lauren datorită prieteniei de lungă durată dintre cei doi. Vedeta a ales să îl reprezinte pe designer și la Gala Met 2021, purtân o rochie creată de acesta. Stilistul acesteia, Rob Zangard, a postat o imagine cu starul purtând rochie de mireasă cu descrierea: „Cea mai frumoasă mireasă care a existat vreodată.”

Imaginile de la nuntă au fost făcute de fotograful John Russo, iar revista Vogue a distribuit pe Instagram o poză din cap până în picioare cu Jennifer Lopez purtând una din rochiile sale.

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Nuntă de milioane în conacul lui Ben Affleck

Nunta a fost una de neuitat, iar locația a fost una pe măsură. Jennfier și Ben Affleck și-au unit destinele în conacul din Georgia în valoare de 8.9 milioane de dolari al actorului, de pe insula Hampton.

Nunta a avut tema „old Hollywood” și 135 de invitați, ceremonia a durat 45 de minute și a fost oficiată de Jay Shetty. Alături de cei doi în această zi importantă, au fost mamele lor, Guadalupe și Chris, sora artistei, Linda și prietenii lor cei mai buni, Matt Damon și Kevin Smith.

Citește și: Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. Cum a reacţionat Shakira după ce i-a văzut sărutându-se: „Este devastată, a avut nevoie de psiholog”

Citește și: A început marea raționalizare: Sylvester Stallone și Kim Kardashian, acuzați că nu au respectat restricțiile de apă impuse de autoritățile americane