Jennifer Lopez, declarații despre mariajul cu Ben Affleck: ,,Sunt mândră de asta”

Jennifer Lopez a făcut recent dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Ben Affleck. Cei doi au devenit de curând soț și soție, iar cântăreața este foarte fericită.

08 nov. 2022, 23:29
Jennifer Lopez, declarații despre mariajul cu Ben Affleck: ,,Sunt mândră de asta”

Jennifer Lopez a făcur recent dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Ben Affleck. Căsătoria, la fel ca și iubirea nu ține cont de vârstă și asta pentru că Jennifer Lopez a spus un ,,da” din toată inima lui Ben Affleck la cei 53 de ani pe care îi are. Cei doi și-au continuat povestea de dragoste după o pauză de douăzeci de ani.

Jennifer Lopez, despre căsătoeia cu soțul ei: ,,”Tot ce ne-am dorit vreodată”

Cântăreața jubilează de fericire, după ce și-a unit destinele cu soțul ei. Celebrul cuplu a reluat realația la o distanță de două decenii de la prima lor logodnă. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce nume va purta aceasta după căsătorie.

,,Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta.”, a declarat artista.
„Nu cred că este o problemă. Este o mișcare de putere. Dețin controlul deplin al vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii ayu anumite păreri despre asta și este ok. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie.”, a declarat Jennifer Lopez pentru o revistă internațională.

Cântăreața și Ben Affleck s-au iubit în în anii 2000

Dragostea învinge. Asta putem spune în cazul celor doi și asta pentru că au mai format un cuplu între 2000 și 2004. Cei doi au hotărât să pună punct poveștii de dragoste, iar actorul  cu Jennifer Gardner. Jennifer Lopez a avut și ea un mariaj cu Marc Anthony.

După o puză de douăzeci de ani, cei doi s-au reîntâlnit și au devenit soț și soție.

„Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și atunci. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau să fim cu adevărat discreti”, a mai adăugat vedeta, despre relația dintre ea și Ben.

Citește și: Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu bănuieşte de unde vine denumirea

Citește și: Povestea tânărului din Banat care crește iepuri gigantici: „Pe primul l-am ținut în cușca câinelui!”