Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu bănuieşte de unde vine denumirea

Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România, însă, acum a decis să facă un pas extrem de important şi anume să îşi deschidă un local.

08 nov. 2022, 08:51
Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu bănuieşte de unde vine denumirea
Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Chiar dacă, până acum, a fost imaginea mai multor localuri, acesta este proiectul lui de suflet, în care a investit mult timp și bani, așa că vrea ca totul să iasă ca la carte.

Cum se numeşte restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Iubitul Doinei Teodoru este recunoscut pentru burgerii lui delicioși și pentru preparate cu fructe de mare, așa că toată lumea se aștepta ca numele restaurantului său să aibă legătura cu asta. Ei bine, numele localului nu are nicio legătură cu mâncărurile pe care le găteşte. Întrebat de către Speak de unde vine „X Chef”, răspunsul juratului de la Antena 1 a fost unul extrem de simplu: „De la numele meu”. Pentru cei care nu știu, numele complet al Chef-ului este Scărlătescu Cătălin Ioan, iar acronimul său este ICS. De aici și până la varianta „X” a mai fost un singur pas.

Deschiderea restaurantul va fi una grandioasă, așa cum îi place Chef-ului să petreacă. Acesta a pormis deja cele mai bune preparate, dar și personal ales pe sprânceană.

Citeşte şi: Scărlătescu, picanterii din spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite: ”Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei”

Ce reguli le impune Cătălin Scărlătescu angajaților

Scărlătescu e aproape de finalizarea lucrărilor și a postat mai multe imagini cu localul pe Tik tok. Se pare că acesta a pus accentul pe calitate, pentru ca cei care trec pragul restaurantului să trăiască o experiență culinară desăvârșită.

Cătălin Scărlătescu este foarte atent și în privința angajaților. Juratul vrea să aibă o echipă bine pregătită, așa că selecția a fost una riguroasă. Angajații acestuia trebuie să respecte câteva reguli pentru a-l mulțumi pe chef. Cătălin a declarat că anagajații lui nu vor avea salarii și că aceștia vor beneficia de procente.

În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Le dau procente. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, clădit de mine”, a spus acesta. El este strict și în ceea ce privește fumatul și telefonul. Acestea sunt complet interzise, pentru ca totul să se desfășoare într-o disciplină deplină.