Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck: „Vorbesc în fiecare zi”

Jennifer Lopez este extrem de entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck şi se declară "încântată de modul în care merg lucrurile”. Flirturile telefonice pe care le au în fiecare zi, le-au adus înapoi "conexiunea" de demult.

20 mai 2021, 19:29

Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck. O persoană apropiată actriţei în vârstă de 51 de ani, a declarat miercuri pentru People că cei doi „au ținut legătura în fiecare zi”, după escapada lor din Montana, la începutul acestei luni.

Jennifer şi Ben au fost împreună doi ani, în perioada 2002-2004, la un moment dat chiar s-au logodit. Chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste la distanţă, JLo locuieşte la Miami, iar Affleck în Los Angeles, îşi propun să se întâlnească săptămânal.

Citeşte şi: Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou, la 17 ani de la despărţire! Vacanţă romantică în Montana

Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck

Potrivit sursei menţionate mai sus, actriţa „este încă foarte încântată de cum merg lucrurile”. Cei doi au recuperat timpul pierdut, ca prieteni, dar şi ca iubiţi, deoarece nu au fost văzuți de mai bine de o săptămână.

Atracția este puternică și asta este bine pentru amândoi. Ben este uimit de cât de frumoasă este încă Jen, atât în ​​interior, cât și în exterior. El vede cum s-a maturizat ca persoană și felul în care a avut grijă de corpul ei, îl înnebuneşte.

Lui Jen i-a plăcut într-adevăr călătoria în Montana și ţine cu adevărat prietenia cu Ben. Ea nu vrea să grăbească lucrurile, în ceea ce priveşte partea sentimentală. O iau pas cu pas, însă lucrurile se îndreaptă către o poveste de dragoste„, a mai declarat o sursă din interior, potrivit Daily Mail.

În timp ce JLo își crește gemenii în vârstă de 13 ani, Max și Emme, în Miami, Ben și fosta lui soție, Jennifer Garner, sunt părinții a trei copii, care locuiesc în Los Angeles.

Ce face cântăreața pentru a arăta ca o adolescentă, la 51 de ani

Jennifer Lopez

este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar acest lucru se datorează și faptului că arată fantastic la vârsta de 51 de ani.

Artista nu își arată niciodată vârsta, dovadă stau corpul tonifiat și tenul impecabil, însă toate aceste lucruri au fost obținute prin sacrificii. În spatele corpului de invidiat stau doi antrenori cunoscuți la nivel internațional: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA.

Nici dieta cântăreței nu este una ușoară, vedeta consumă pe zi doar 1400 de calorii. În plus, se pare că Jennifer Lopez alege detoxifierea vegană, nu bea deloc cafea sau alcool și nici nu stă la soare.

Secretul lui Jennifer Lopez. În cadrul unui interviu, Jennifer Lopez preciză că exercițiile fizice sunt cheia fericirii. Vedeta mănâncă totul organic, fiind o dietă bine gândită, care asigură ”un echilibru între proteine de foarte bună calitate și alimente bogate în nutrienți, totul fiind proaspăt”. Abdomenul acesteia este făcut în bucătărie, după cum a explicat chiar ea.

Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită. Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână. Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în  L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson” , declara Jennifer Lopez