Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu-şi mai ascund relaţia! Ipostazele romantice în care au fost surprinşi în public FOTO

Jennifer Lopez și Ben Affleck confirmă că au reluat relația pe care au avut-o în urmă cu 17 ani, printr-o ieșire romantică la un restaurant de lux.

03 iun. 2021, 15:15

Jennifer Lopez și Ben Affleck au confirmat tuturor că și-au reluat mediatizata relație pe care au avut-o în urmă cu 17 ani, printr-o întâlnire romantică la un restaurant central din Hollywood. Cei doi nu s-au sfiit de camerele foto ale paparazzilor, care i-au surprins în ipostaze tandre.

După anunțul șocant făcut de Jennifer Lopez în urmă cu câteva luni, conform căruia a rupt logodna cu Alex Rodriguez, artista latino a început să se întâlnească cu fostul ei iubit, actorul Ben Affleck.

Jennifer și Ben au fost fotografiați în timp ce râdeau și se țineau în brațe ca doi îndrăgostiți, pe când așteptau să intre la un restaurant luxos din Hollywood. Cântăreața, în vârstă de 51 de ani, era foarte afectuoasă cu câștigătorul premiului Oscar, Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani.

Lopez a apărut pentru întâlnirea cu Ben Affleck, îmbrăcată cu o bluză roz, blug mulați pe formele apetisante și pantofi cu toc. Ben a acompaniat-o într-o pereche de blugi și o jachetă de piele de culoare neagră. Cuplul părea că se simte foarte bine unul în compana celuilalt.

Jennifer Lopez și ben Affleck: „Sunt foarte entuziasmați, nu mai vor să se mai ascundă”

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 20 de ani, în timpul filmărilor la pelicula Gigli, în care au jucat împreună. Ben și Jennifer nu au venit neînsoțiți la restaurant, vedetelor li s-a alăturat managerul artistei, Benny Medina, și producătoarea ei, Elaine Goldsmith-Thomas.

Cina acestora la restaurantul din centrul orașului a durat câteva ore, iar invitații s-au delectat cu delicatese culinare și fructe marine, titrează Daily Mail.

Recent, Ben și Jennifer au fost văzuți la casa artistei latino, din Miami, Florida, în timp ce se relaxau pe balcon, iar apoi au fost văzuți practicând sport împreună. O sursă a povestit la acea vreme, că cei doi par foarte atrași unul de celălalt și că se sărutau și se îmbrățișau încontinuu.

„Sunt foarte entuziasmați de acest nou început al relației lor și nu mai vor să se mai ascundă”, a declarat o altă sursă.

Citește și: https://www.romaniatv.net/jennifer-lopez-entuziasmata-de-relatia-cu-ben-affleck-vorbesc-in-fiecare-zi_5498983.html

Citește și: https://www.romaniatv.net/ben-affleck-si-jennifer-lopez-s-au-cuplat-din-nou-la-17-ani-de-la-despartire-vacanta-romantica-in-montana_5473558.html