Jeremy Clarkson vrea să împuşte bugetarii britanici care fac grevă

Controversatul prezentator TV, Jeremy Clarkson, de la "Top Gear", a declarat într-o emisiune difuzată pe postul BBC că muncitorii care refuză să lucreze ar trebui împuşcaţi.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 14:35
Jeremy Clarkson vrea să împuşte bugetarii britanici care fac grevă

După ce miercuri peste două milioane de britanici care lucrează în sectorul public au protestat pe străzile din cele mai importante oraşe din Marea Britanie, Jeremy a găsit „soluţia finală“.

“Sincer să fiu eu i-aş fi împuşcat pe toţi. I-aş lua pe toţi afară şi i-aş executa în faţa familiilor. Cum îndrăznesc să intre în grevă în condiţiile în care ei au pensii garantate, iar alţii sunt nevoiţi să lucreze?”, a declarat Clarkson.

Din nefericire, aceasta n-a fost însă singura declaraţie şocantă a vedetei Top Gear. În timpul aceleiaşi emisiuni el a spus că trenurile nu ar mai trebui să oprească pentru că cineva s-a sinucis aruncându-se pe cale ferată.

În urma acestor declaraţii, postul de televiziune BBC şi-a cerut scuze oficial pentru comportamentul moderatorului care a rănit mulţi cetăţeni. Mii de britanici furioşi l-au atacat pe Clarkson pe reţelele de socializare, iar postul public de televiziune a fost inundat de plângerile telespectatorilor.

Mai mult, un sindicat de vârf din Marea Britanie, Unison, a început discuţiile cu avocaţii despre ce se poate face în instanţă cu privire la comentariile jignitoare ale lui Clarkson, potrivit The Guardian.

Unison mai vrea ca Top Gear să-l concedieze pe Clarkson pentru acest incident.