Jese Rodriguez, dat în judecată de prima soţie

Jese Rodriguez (27 de ani) a primit o nouă lovitură dură. Dat afară de PSG din cauza problemelor extra-sportive, fotbalistul iberic a fost dat în judecată de prima soţie, Melody Santana. Motivul este neplata pensiei alimentare a celor doi copii pe care îi au împreună.

11 dec. 2020, 15:02
Jese Rodriguez, dat în judecată de prima soţie
Jese Rodriguez, dat în judecată de prima soţie

Jese Rodriguez nu a scăpat de probleme după ultimele escapade, în care a fost filmat în timpul unui scandal monstru, alături de fosta soţie şi amantă. De altfel, PSG a luat decizia de a se despărţi de atacantul de 27 de ani.

Nu am ajuns niciodată pe calea legală, nu a fost nevoie de decizia unui judecător, dar văzând instabilitatea actuală cu cei doi copii ai mei, a trebuit să-l dau în judecată pe Jese.

Acum, un judecător va decide totul. Nu vor mai exista alte acorduri între noi. În urma acestor probleme, sănătatea mea a avut de suferit„, a declarat Melody Santana, potrivit Mundo Deportiv, citat de Digi Sport.

Citeşte şi: Scandal uriaş în Liga Campionilor, din cauza arbitrilor români! Sebastian Colţescu l-a făcut „negru” pe unul dintre fotbalişti! Jucătorii au ieşit de pe teren!

Jese Rodriguez a aflat de pe Internet că va fi tată a doua oară

În 2016, după ce Jese s-a despărțit de Melody Santana (29 de ani), aceasta a aflat că este din nou însărcinată. Fotbalistul nu a mai vrut să audă de fosta sa soție și și-a schimbat numărul de telefon, tânăra fiind nevoită să-l anunțe prin intermediul rețelelor sociale că va fi din nou tată.

Nu am avut altă cale de a-l anunța. Și-a schimbat numărul de telefon și a încetat să mai vorbească cu mine. Nu aveam cum să-l contactez și nu voiam să-i spun prin intermediul unei rude. Am vrut să o fac așa„, a spus Melody Santana.