Jessica Alba dă informaţii pentru bebeluşi

Actriţa americană a lansat marţi un nou site prin care-i informează pe tinerii părinţi despre ingredientele şi substanţele chimice folosite în alimentele, scutecele şi accesoriile pentru bebeluşi.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 13:06
Jessica Alba dă informaţii pentru bebeluşi

Jessica Alba s-a asociat cu Brian Lee, directorul companiei The Honest Company, pentru a crea site-ul Honest.com, care va fi lansat marţi. Jessica Alba l-a contactat pe Lee, după ce a descoperit că produsele pentru bebeluşi pe care le cumpărase erau pline de substanţe chimice toxice.

Vedeta a devenit atât de preocupată de produsele pe care le cumpără pentru copiii ei, încât a început să le importe din alte ţări care au norme de protecţie a consumatorului mult mai stricte decât cele existente în legislaţia americană, informează contactmusic.com. Noul site oferă sfaturi şi informaţii utile despre aceste substanţe, ajutându-i astfel pe părinţi să evite produsele potenţial dăunătoare.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune „Dark Angel”, dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele „Honey” (2003), „Sin City” (2005) şi „Cei 4 Fantastici” (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără „Sub anestezie” (2007), „The Love Guru” (2008) şi „Ziua îndrăgostiţilor” (2010).

Actriţa în vârstă de 30 de ani este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren. Audouă fiice, Haven Garner, născută în august 2011, şi Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătoria lor, celebrată în California.