Jigniri între protestatari anti-Dragnea şi şeful Inspectoratului şcolar Caraş: Comunistule! Bă, alcoolicule! VIDEO

Inspectorul şcolar general din Caraş-Severin, fostul deputat PSD Ioan Benga, a adresat cuvinte jignitoare protestatarilor care l-au aşteptat pe Liviu Dragnea la Reşiţa cu o tavă cu rahat turcesc, la intrarea în clădirea unde urmau să se ţină alegerile pentru conducerea filialei PSD Caraş Severin, scrie G4Media.ro. Protestatarii l-au făcut „comunist”, Ioan Benga a răspuns „Bă, alcoolicule”.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 19:47
Jigniri între protestatari anti-Dragnea şi şeful Inspectoratului şcolar Caraş: Comunistule! Bă, alcoolicule! VIDEO

În momentul în care protestarii au început să huiduie și să strige ”Comunistule!”, Ioan Benga s-a întors către unul dintre protestatari și i-a replicat: ”Pleacă, bă, dracului de aici. Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat, bă!”, după cum rezultă dintr-o înregistrare transmisă de un cititor G4Media.ro.

Potrivit banatulazi.ro, Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat. Așa a vrut să-l întâmpine pe Liviu Dragnea.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident.