Jill Biden, cvadruplu vaccinată, depistată cu COVID. Cum se simte Prima Doamnă a SUA

Vaccinul COVID nu funcționează nici la Jill Biden, Prima Doamnă a SUA. Soția președintelui Joe Biden a fost și ea depistată cu SARS-COV-2, deși susține că a primit patru doze de ser. 

16 aug. 2022, 17:52
Jill Biden, cvadruplu vaccinată, depistată cu COVID. Cum se simte Prima Doamnă a SUA

În vârstă de 71 de ani, Jill Biden are simptome ușoare de COVID, a transmis purtătorul ei de cuvânt, pentru postul TV de casă al Democraților, CNN.

„După ce luni a fost testată negativ pentru Covid-19, Prima Doamnă a început să dezvolte în cursul serii simptome asemănătoare răcelii. Ea a fost din nou negativă la un test rapid cu antigen, dar un test PCR a ieșit pozitiv”, a declarat Elizabeth Alexander.

Familia Biden, infectată cu SARS-COV-2 pe bandă rulantă

În prezent, Jill Biden se află „în izolare”, într-o reședință privată în Insula Kiawah, Carolina de Sud, alături de președintele SUA. Joe Biden urmează să se întoarcă la Washington în curând, pentru semnarea unui nou proiect de lege.

Ea „se va întoarce acasă după ce va primi două teste COVID negative consecutive”, a adăugat purtătorul de cuvânt al lui Jill Biden.

Recent, președintele SUA Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a trecut prin două episoade de COVID-19. Și președintele Partidului Democrat este de asemenea, vaccinat cu toată schema.