JO 2012: Poliţia londoneză a pierdut cheile stadionului olimpic de fotbal

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra au pierdut cheile de la stadionul Wembley, unde sunt programate să fie jucate nouă meciuri în cadrul turneului olimpic de fotbal, relatează luni mass-media britanice.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 06:49
JO 2012: Poliţia londoneză a pierdut cheile stadionului olimpic de fotbal

Cheile au fost predate poliţiei pentru asigurarea securităţii din arenă, dar nimeni nu ştie unde se află acestea în prezent. Se pare că au fost pierdute de un angajat al poliţiei londoneze, din neglijenţă, relevă BBC.

Potrivit unor media britanice, preţul realizării unui duplicat s-ar ridica la câteva zeci de mii de dolari.

În ciuda măsurilor de securitate sporite, forţele de ordine britanice au mai dat şi rateuri. Astfel, în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice vineri seara o tânără femeie a intrat liber pe arena olimpică şi a defilat cu echipa naţională a Indiei în timpul paradei echipelor, deşi nu făcea parte din aceasta, scrie Agerpres.

S-a dovedit că ea s-a alăturat echipei indiene înainte de intrarea pe stadionul olimpic. Sportivii au crezut că femeia este unul dintre organizatorii evenimentului şi au primit-o printre ei, însă, de îndată după intrarea pe stadion, aceasta s-a îndreptat spre purtătorul drapelului Indiei şi a mărşăluit alături de el. Femeia în roşu, a cărei identitate a pus pe jar sâmbătă întreaga lume, a zâmbit şi fluturat din mână spre tribune ca o adevărată reprezentantă a echipei Indiei.

Sportivii indieni au considerat aceasta ca pe o încălcare gravă a normelor de securitate. Între timp, mass-media de la New Delhi au aflat identitatea tinerei îmbrăcate în roşu. Aceasta se numeşte Madhura Honey, de origine din Bangalore, care studiază de câţiva ani la Londra.