JO 2012. Tiki Gelana din Etiopia a câştigat MARATONUL feminin

Atletele românce Lidia Şimon şi Constantina Diţă au participat, duminică, la cursa de maraton de la Jocurile Olimpice 20012 de la Londra. Tiki Gelana din Etiopia a câştigat maratonul feminin.

RomaniaTV.net
05 aug. 2012, 08:33
JO 2012. Tiki Gelana din Etiopia a câştigat MARATONUL feminin
Constantina Diţă a plecat din prima linie în momentul în care s-a dat startul competiţiei. La câţiva paşi în spatele ei a plecat şi Lidia Şimon.

UPDATE 1: După 15 kilometri, Lidia Şimon rămâne aproape de plutonul fruntaş, pe locul 50. Constantina Diţă este mai departe, pe locul 87.

UPDATE 2: După 20 de kilometri, Lidia Şimon este pe locul 51, iar Constantina Diţă este pe locul 85.

UPDATE 3: După 25 de kilometri, distanţa dintre sportivele noastre şi plutonul fruntaş s-a mărit: aproape două minute pentru Lidia Şimon şi peste şase minute pentru Constantina Diţă.

UPDATE 4: După 30 de kilometri, distanţa din Constantina Diţă şi lidera cursei este uriaşă: nouă minute. Mult mai bine stă Lidia Şimon, la aproape patru minute distanţă.

UPDATE 5: După 35 de kilometri, Lidia Şimon este la aproape 5 minute de plutonul fruntaş, iar Constantina Diţă la mai mult de 12 minute, pe locul 84.

UPDATE 6: După 40 de kilometri, tot Lidia este cea mai bine plasată, la peste 78 minute, pe locul 46.

UPDATE 7: Tiki Gelana din Etiopia este noua campioană olimpică la maraton. La 5 secunde în urma ei s-a clasat Priscah Jeptoo din Kenya, iar pe locul trei, rusoaica Tatyana Petrova

Tot duminică, de la ora 16.00, vor avea loc finalele pe aparate la gimnastică. Flavius Koczi va evolua la sol, iar Sandra Izbaşa la sărituri.

Vezi PROGRAMUL SPORTIVILOR ROMÂNI pentru ziua de duminică


loading...