JO 2012: Un britanic s-a pregătit 7 ani pentru Jocuri şi a murit pe velodromul olimpic

Un spectator britanic care şi-a programat concediul în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra pentru a asista la cât mai multe competiţii, a încetat din viaţă în urma unui atac de cord, pe velodromul de la Stratford, în timp ce echipa ţării-gazdă cucerea aurul şi dobora recordul mondial la urmărire.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 17:20
JO 2012: Un britanic s-a pregătit 7 ani pentru Jocuri şi a murit pe velodromul olimpic

Conrad Readman, un britanic în vârstă de 49 ani, s-a prăbuşit într-una dintre toaletele arenei, fiind preluat imediat o echipă sanitară, care s-a ocupat de el timp de 23 de minute, înainte de a fi transportat la un spital din capitala britanică, unde a murit în final, a declarat pentru EFE un responsabil al velodromului olimpic.

Un ziar local din Colchester, oraşul în care locuia Readman, a precizat că bărbatul îşi propusese să asiste la Jocurile Olimpice încă de acum şapte ani, când Londra a obţinut dreptul de a organiza această competiţie. „Nu a trecut nicio zi de atunci în care să nu îşi arate entuziasmul faţă de această competiţie„, a povestit mama celui decedat, adăugând că fiul său nu a avut niciodată probleme cu inima. „A murit în timp ce făcea ceea ce îi plăcea”, a mai adăugat femeia îndurerată.