JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio. LIVE STREAMING TVR

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR. Un bărbat a fost arestat, miercuri dimineaţă, la Arena Corinthians din Sao Paulo, stadion care găzduieşte meciul din cadrul turneului olimpic de fotbal, informează O Jogo. Poliţiştii l-au arestat pe bărbat, care s-a identificat ca fiind "Ursul Polar". Potrivit Globoesporte, bărbatul pare să aibă probleme psihice. Zona din faţa stadionului a fost izolată şi geniştii au verificat pachetul, ei constatând apoi că nu prezenta niciun pericol.

RomaniaTV.net
04 aug. 2016, 14:06
JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio. LIVE STREAMING TVR

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR. Cântărețe celebre și mai multe supermodele din Brazilia sunt anunțate în programul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, care va avea loc vineri pe stadionul Maracana, de la ora 20,00 (sâmbătă, 02,00, în România), precizează site-ul oficial al competiției polisportive.

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR

Spectacolul, desfășurat sub regia semnată de Daniela Thomas, Fernando Meirelles și Andrucha Waddington, are în fruntea distribuției cântărețele afro-braziliene din toate generațiile.

Pe de o parte, va fi prezentă cântăreața de samba Elza Soares, denumită și Tina Turner din Brazilia, în vârstă de 79 de ani, care a fost căsătorită cu fotbalistul Garrincha.

La celălalt capăt de pod este noua senzație muzicală de la Rio de Janeiro, MC Soffia, de numai 11 ani.

În programul ceremoniei de deschidere, care va fi urmărită de trei miliarde de oameni, conform estimărilor lansate de organizatori, mai figurează și două supermodele din Brazilia, Gisele Bundchen și Lea T.

Gisele Caroline Bündchen (36 de ani) este actriță și fotomodel de origine germană care trăiește acum în Brazilia, iar Lea T (35 de ani), este născută la Belo Horizonte și a făcut promovare pentru produsele Givenchy.

Organizatorii au precizat că nu va exista scena unei simulări de agresiune împotriva fostului manechin brazilian Gisele Bundchen de către un om al străzii, despre care scriseseră cotidianul Folha de Sao Paulo și site de informații UOL.

Spectacolul va dura patru ore și nu va lipsi o călătorie în etapele care au marcat istoria locală, colonizarea portugheză, evocarea sclaviei sau zborul pionierului aviației Alberto Santos-Dumont, la începutul secolului XX.

Persistă încă secretul asupra persoanei care va încheia ștafeta torței olimpice și va aprinde flacăra pe Stadionul Olimpic Maracana, favorit pentru această onoare fiind legendarul Pele, alături de fostul tenisman Gustavo Kuerten.

Președintele interimar al Braziliei, Michel Temer, va fi cel care va declara deschise Jocurile Olimpice de la Rio, a 31-a ediție a Jocurilor de vară.

TVR va difuza începând de joi primele competiții – cele de fotbal – de la Jocurilor Olimpice de vară 2016 de la Rio de Janeiro.

Este vorba de meciurile de fotbal masculin dintre Brazilia – Africa de Sud, Portugalia – Argentina şi Suedia – Columbia. 

Deşi deschiderea oficială este programată pentru vineri, 5 august, competiţiile încep de mâine, cu fotbal feminin, dar care nu vor fi difuzate de TVR. 

Programul primelor competiţii difuzate joi la TVR din cadrul JO 2016: 

– Brazilia – Africa de Sud, joi, 4 august, ora 22.00, în direct la TVR 3

– Portugalia – Argentina, vineri, 5 august, ora 00.00, în direct la TVR 3

– Suedia – Columbia, vineri, 5 august, ora 02.00, în direct la TVR 3

JO 2016: Cătălina Ponor – ”Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea JO. Un vis îndeplinit”

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR

Gimnasta Cătălina Ponor a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un text în care se vede nerăbdarea sa de a participa la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

‘Încă puțin! Vineri noapte voi purta drapelul Romaniei la deschiderea Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana. Un vis îndeplinit! 🙂 Hai, România!” sunt cuvintele scrise de Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor va purta tricolorul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, care va avea loc vineri pe stadionul Maracana, de la ora 20,00 (sâmbătă, 02,00, în România).

La rândul său, rutierul român Serghei Țvetcov, care va concura sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, își manifestă în două rânduri îngrijorarea că bicicleta sa de concurs nu a ajuns încă la Rio.

”Cu adevărat, Air China dorește să îmi distrugă toate obiectivele pentru Olimpiada de la Rio. Grăbește-te, Air China!”, scrie sportivul de peste Prut în prima sa postare.

”Micul dejun dimineața devreme în Satul Olimpic, înainte de a începe lupta cu Air China pentru bicicleta mea pierdută”, se arată în a doua postare din rețeaua de socializare.

Țvetcov a confirmat pentru AGERPRES că bicicleta sa de concurs a rămas la Beijing, unde s-a pregătit înaintea JO 2016, fiind rătăcită de compania Air China. În cele din urmă, bicicleta, în husa căreia se află și pantofii săi de cursă, a fost trimisă la Paris, de unde ar trebui să ajungă al Rio cu o cursă Air France.

Serghei Țvetcov se pregătește la Rio cu bicicleta sa de rezervă și speră ca bicicleta de cursă să ajungă în Brazilia în timp util.

Rutierul a precizat că oricare va fi situația va putea lua startul în cursa de sâmbătă.

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR. Cunoscuta revistă americană Sports Illustrated prevede că delegația României va cuceri în total cinci medalii la Jocurile Olimpice de vară ediția 2016 de la Rio de Janeiro, însă niciuna dintre ele de aur.

În secțiunea dedicată predicțiilor sale privind câștigătorii medaliilor puse în joc în cele 306 probe la 28 de sporturi care se vor disputa la JO 2016, Sports Illustrated consideră că România va cuceri la Rio o medalie de argint, prin echipa feminină de spadă și patru de bronz: două de către gimnastul Marian Drăgulescu (la sol și sărituri), una de judoka Andrea Chițu (la categoria 52 kg) și ultima de către selecționata feminină de handbal a țării noastre.

Conform publicației americane, primul loc în clasamentul pe medalii la JO 2016 va fi ocupat de Statele Unite, cu un total de 118 medalii (45 de aur, 34 de argint și 38 de bronz), urmată de China — 85 (45-25-15), Rusia — 59 (14-16-29), Marea Britanie — 53 (16-20-17) și Australia — 50 (20-21-9).

România, care a cucerit 9 medalii la JO 2012 de la Londra, participă la Olimpiada de la Rio de Janeiro (5-21 august) cu o delegație compusă din 96 de sportivi. Așteptările COSR se situează la 6-8 medalii cucerite de delegația României la Rio.

Competiția la care va lua parte Țvetcov este cea de șosea, proba de fond, programată să aibă loc sâmbătă 6 august, cu începere de la ora 15,30, ora României. Favoriții cursei sunt câștigători sau cel puțin protagoniști ai Marilor Tururi (al Italiei, al Franței și al Spaniei). Participanții vor avea de înfruntat aceeași lungime de 256,4 kilometri, trecând prin locuri exotice, ca Plaja Ipanema și Plaja Copacabana.

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR. Echipa feminină de tenis de masă a României, formată din Daniela Dodean Monteiro, Elizabetsa Samara şi Bernadette Szocs, va întâlni Coreea de Sud, în primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de masă.

JO 2016, CEREMONIE DE DESCHIDERE LIVE VIDEO ONLINE de la Rio LIVE STREAMING TVR. Stiri pe scurt pe RomaniaTV.net


loading...