JO 2016: Gimnastul Marian Drăgulescu, răcit înainte de intrarea în concurs. ULTIMELE DATE despre starea campionului

JO 2016. Gimnastul român Marian Drăgulescu a declarat pentru AGERPRES că se simte "mult mai bine", după o puternică răceală care l-a împiedicat să se antreneze la capacitate maximă, în primele zile, după ce a sosit la Rio de Janerio, pentru a participa la Olimpiada de vară, ediția 2016.

RomaniaTV.net
06 aug. 2016, 09:30
JO 2016: Gimnastul Marian Drăgulescu, răcit înainte de intrarea în concurs. ULTIMELE DATE despre starea campionului

„Mă simt mult mai bine”, a declarat Dărgulescu. Pentru a dovedi acest lucru, Marian Drăgulescu a postat pe pagina sa oficială pagina sa oficială de Facebook un film în care declară că speră într-o comportare cât mai bună la Jocurile Olimpice.

„Suntem cu toții emoționați, abia așteptăm să înceapă competiția. Sper să prindem o zi bună, să ne calificăm în primul rând, iar în finală vedem noi cum o să fie. Să ne susțineți!”, spune Marian Drăgulescu către fanii săi din România. Apoi, el face pe reporterul și înregistrează mai multe mesaje de la sportivii români aflați în Satul Olimpic.

Zilele trecute, Marian a urmat, pentru a combate răceala, un tratament intensiv cu antibiotice, iar antrenamentele au fost făcute în sala de gimnastică în hanorac cu glugă și mănuși.

Marian Drăgulescu va intra în concursul de individual compus sămbătă după amiază, în faza calificărilor, ce se vor desfășura la Rio Olympic Arena.

La Campionatele Europene din 2004, Marian a câștigat patru medalii de aur, devenind astfel unul dintre principalii pretendenți la medaliile olimpice la Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena (Grecia).

La Olimpiada de la Atena (Grecia), Drăgulescu și-a ajutat echipa la câștigarea medaliei de bronz. De asemenea, a câștigat medalia de argint la sol și medalia de bronz la sărituri.

Drăgulescu și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în anul 2005, dar a revenit asupra deciziei sale participând la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.