Jo Jo Dan, pregătit să-l înfrunte pe Aydin

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a declarat că s-a pregătit bine şi este mulţumit înainte de meciul de sâmbătă, de la Trabzon, cu boxerul turc Selcuk Aydin, având încredere în propriile forţe, informează presa turcă.

RomaniaTV.net
24 nov. 2011, 20:58
Jo Jo Dan, pregătit să-l înfrunte pe Aydin

„A început să se vorbească despre acest meci ca fiind confruntarea uriaşilor. Îmi place asta. Am încredere în mine. Ne-am pregătit bine şi sunt mulţumit. Sper ca această mulţumire a mea să se reflecte în ring”, a spus sportivul român.

Selcuk Aydin a declarat că îl respectă mult pe Ion Ionuţ pentru că a acceptat să boxeze cu el la Trabzon. „Însă de această dată nu cred că va fi la fel de norocos ca la Istanbul. Va fi trist pentru că va pierde meciul, dar cred că în ceea ce priveşte ospitalitatea va pleca mulţumit de la Trabzon. Eu mi-am învins toţi adversarii zdrobitor, în afară de acea confruntare de la Istanbul. La acel meci nu am fost pregătit în totalitate. Atunci eu am înscris două goluri, iar Ion unul. De această dată nu numai că voi înscrie goluri, voi rupe plasa”, a afirmat Aydin.

Jo Jo Dan şi turcul Selcuk Aydin se vor întâlni din nou sâmbătă seară, la Trabzon, într-un meci contând pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC.

În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selcuk Aydin. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre Jo Jo Dan şi Selcuk Aydin, disputat în 5 iunie 2010, să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată.