Jo Jo Dan va lupta pentru TITLUL MONDIAL IBF, după ce l-a învins din nou pe Kevin Bizier

Pugilistul român Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe canadianul Kevin Bizier, vineri seara, într-un meci de 12 reprize la categoria welter, în gala desfășurată la Pepsi Colisee din Quebec (Canada), și va boxa pentru titlul mondial IBF.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 09:33
Jo Jo Dan va lupta pentru TITLUL MONDIAL IBF, după ce l-a învins din nou pe Kevin Bizier

Jo Jo Dan, care câștigase la puncte și în noiembrie 2013 în fața lui Bizier (decizie split, 110-117, 116-111, 114-113), s-a impus și de data aceasta tot în urma unei decizii split, doi arbitri-judecători văzându-l învingător (cu 115-112, 114-113), în timp ce al treilea l-a preferat pe canadian (114-113).

Boxerul român (33 ani), care a reușit astfel a 34-a victorie din carieră (18 KO), în care a pierdut doar două meciuri, a fost trimis la podea în repriza a șapte, în urma unui clinci. Meciul a fost intens, cu schimburi furioase, iar după patru runde foarte strânse, românul, pe numele real Ionuț Dan Ion, a trecut în avantaj, grație unor lovituri eficiente cu stânga, scrie Agerpres.

Lucian Bute a făcut ANUNŢUL aşteptat de MILIOANE de ROMÂNI

Bizier a reluat inițiativa în repriza a șaptea, dar nu a reușit să mențină ritmul. Jo Jo Dan a accentuat presiunea din repriza a opta, când Bizier a început să dea semne de oboseală și să acuze loviturile primite.

Bizier a suferit a doua înfrângere din cariera sa (ambele în fața românului), în care a mai câștigat 23 de meciuri (16 prin KO).

Jo Jo Dan va boxa acum cu britanicul Kell Brook, campionul mondial IBF al categoriei welter (semimijlocie), care e neînvins, având 33 de victorii (22 KO).

În main event-ul galei, canadianul Adonis Stevenson și-a apărat centura de campion mondial WBC la categoria semigrea printr-o victorie prin KO în repriza a cincea în fața rusului Dmitri Suhoțki. Stevenson și-a trecut în palmares a 25-a victorie (21 KO), având un singur meci pierdut (înainte de limită), în timp ce Suhoțki, care avea 22 de succese (16 KO), a încasat a treia înfrângere (1 KO).


loading...
Partenerii noștri