Job surpriză! Ce va face Oana Zamfir, vedeta Digi 24, după ce și-a dat demisia. La noul job are program ”ca minerii” de la 5 dimineața!

Noi surprize pe scena media românească chiar la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM - NEWSIC Radio, o combinație de știri, muzică și entertainment! Care va fi rolul Oanei Zamfir în acest proiect, află în articol.

08 ian. 2024, 10:04

Oana Zamfir, fosta prezentatoare TV de la Digi 24 va fi în centrul campaniei de imagine, alături de Vlad Craioveanu.

Citește și Oana Zamfir şi-a dat demisia după 12 ani de la Digi 24: „Închei cu emoție un capitol și încep cu bucurie, altul, despre care abia aștept să vă povestesc”

Oana Zamfir este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o experiență dobândită în foarte mulți ani de televiziune,  cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar Vlad Craioveanu este o personalitate emblematică și o voce inconfundabilă, cu o carieră impresionantă atât în radio, cât și în televiziune.

Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, ascultătorii Digi FM sunt invitați să își înceapă ziua într-un mod deosebit, cu un tandem radio surprinzător, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu.

„Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezești alături de cei dragi și să pui țara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea. Nu vin singur, ci vin sigur… cu cineva care e vitamină auditivă și cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, a spus Vlad Craioveanu, potrivit Digi24.ro.

Cine va mai face parte din proiect

„După 12 ani de televiziune, mă întorc cu bucurie la radio. Sunt parte dintr-un nou proiect de matinal la Digi FM, împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați oameni de radio din România, Vlad Craioveanu. În fiecare dimineață, începând cu ora 7, vă aducem știri, muzică, invitați speciali, analize și poante cât să începem ziua bine dispuși și informați. Împreună suntem de partea bună a dimineții”,

a spus Oana.

Citește și Radu Banciu a vrut-o de nevastă pe Ioana Cosma, dar și pe Oana Zamfir. Ce l-a oprit din a le face propunerile: „Nici nu m-am așezat la coadă”

Alături de cei doi prezentatori se vor afla Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu și Unguru’ Bulan, prezențe constante ale emisiunii matinale marca Digi FM.

Digi FM este o combinație de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu oameni frumoși și cea mai bună muzică.

Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.