Job-ul de vis pe care nu îl vrea nimeni: 520.000 de euro şi cazare gratuită

Australia este ţara care oferă un astfel de loc de muncă de care nimeni nu este interesat, deși se oferă o sumă generoasă și o casă frumoasă.

23 feb. 2023, 21:42
Job-ul de vis pe care nu îl vrea nimeni: 520.000 de euro şi cazare gratuită

Job-uri fabuloase în Australia.  Quairading, un orășel din vasta regiune de vest a Australiei, oferă o mare oportunitate pentru un medic de familie care dorește să se stabilească acolo. Oferta include un salariu de 520.000 de euro pe an și o casă cu patru dormitoare, unde angajatul se poate muta fără să plătească chirie. Cu toate acestea, deși oferta pare foarte atractivă, până acum niciun medic nu a aplicat încă pentru a ocupa postul vacant, potrivit The West Australian.

Angajări în România! Se oferă tichete de masă, prime de vacanţă, Crăciun şi Paşte. Spor de 25% pentru tura de noapte

Motivul constă probabil în faptul că Quairading este situat în regiunea Wheatbelt, o zonă agricolă cunoscută pentru producția de grâu. Cu toate acestea, în ultimii 20 de ani, regiunea a suferit de pe urma depopulării și declinului sectorului agricol. Oricine este de acord să se mute acolo s-ar trezi, prin urmare, aproape în mijlocul nimicului.

Job cu bonus de 8000 de euro pentru cei care stau 2 ani

Lipsa de medici generalişti în Australia este în creştere şi se estimează că până în 2031 va fi nevoie de aproape 11.000 de medici suplimentari. Urgența, așadar, nu privește doar Quairading, ci și multe alte orașe din țară. Un oraș din apropiere, de exemplu, a fost nevoit să închidă definitiv ușile cabinetului său din cauza lipsei unui medic generalist înlocuitor.

Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

Nevoia de noi medici este de fapt atât de mare încât Guvernul australian a decis să intervină oferind și un stimulent de 7.800 de euro dacă medicul rămâne în funcție doi ani și 14.900 de euro dacă rămâne cinci. Oferta unui bonus generos, a unui salariu mare și a locuințelor gratuite este o încercare disperată de a atrage noi medici, dar până acum nimeni nu a răspuns apelului.