Jobul potrivit pentru fiecare zodie în parte. În ce domeniu îți poți face o carieră de succes în funcție de data la care te-ai născut

Universul este un loc misterios, dar călătoria nu ar fi nici pe departe la fel de captivantă fără presiunea de a alege o profesie potrivită pentru tine. Există anumite cariere în care semnul tău zodiacal ar prospera, așa că de ce să nu folosești astrologia ca un cod pentru succes?

25 apr. 2023, 23:24
Jobul potrivit pentru fiecare zodie în parte. În ce domeniu îți poți face o carieră de succes în funcție de data la care te-ai născut

Jobul potrivit pentru fiecare zodie în parte. În ce domeniu îți poți face o carieră de succes în funcție de data la care te-ai născut. Universul este un loc misterios, dar călătoria nu ar fi nici pe departe la fel de captivantă fără presiunea de a alege o profesie potrivită pentru tine. Există anumite cariere în care semnul tău zodiacal ar prospera, așa că de ce să nu folosești astrologia ca un cod pentru succes?

Jobul potrivit pentru fiecare zodie în parte. În ce domeniu îți poți face o carieră de succes în funcție de data la care te-ai născut

BERBEC

Curajul, puterea și îndrăzneala sunt lucruri magnifice. S-au născut să fie lideri și nu ratează nicio șansă să se impună în fața celorlalți, indiferent dacă dețin sau nu o funcție de conducere. Nu se simte bine când lucrează pentru altcineva,poate deveni iritat de micromanagement şi restricţie. Nu-ţi face griji,în cel mai scurt timp vei avea parte de o creştere,dar asigură-te că ai terminat ce ai început. Ai tendinţa de a începe o mulţime de proiecte,dar niciunul pe cont propriu. Asta în cazul în care ai o echipă bună,de susţinere care vine de la prieteni sau colegi. Ei pot lua ideile tale îndrăzneţe şi,de a le pune în practică. Cariere ideale:Gândeşte-te,ghid în aer liber,antrenor personal,atlet,sau cei care lucrează pentru o organizaţie de sport. Şi,după cum s-a menţionat mai înainte,un CEO sau alt profesionist de management nu este departe,îţi place să dai ordine,şi de a face ce este mai bun,atunci când poţi oferi o perspectivă la o echipa de suport pentru a o executa.

TAUR

E o zodie practică și poate fi un angajat model pentru că se poate descurca bine în orice situație. Unul dintre semnele cele mai de încredere şi harnici,vei prospera într-un mediu care răsplăteşte tenacitatea şi dăruirea. Locul de muncă din industria alimentară sau de vânzare de lux,oferă două lucruri valoase pentru Taur,dar la fel de bine se descurcă şi în practici de consultanţă financiară,ceea cei face ideali pentru o carieră în domeniul bancar sau financiar.

GEMENI

Care e cariera ideală pentru un nativ din zodia Gemeni? Orice lucru care necesită transmiterea informaţiilor şi a ţine pasul cu diferite teme este o cale de carieră ideală pentru Gemeni,aşa că ce ţine de predare şi de comunicare sunt perfecte pentru tine. Eşti activă mental şi emani dorinţa de dragoste pentru a procesa o mulţime de aspecte diferite ale unui proiect. Orice ai lucra este potrivit pentru tine,dar cel mai bine s-ar potrivi PR şi publicitate sau manager de proiect.

Citește și Care sunt cele trei zodii care sunt lovite din plin în luna mai. Nativii care își pierd locul de muncă

RAC

Le place să dea sfaturi și să rezolve probleme ca toată lumea să fie fericită. Racii sunt buni educatori sau bone,dar,de asemenea lucrători sociali,angajaţi uimitori de resurse umane,avocaţi,profesori,directori. Sănătate şi wellness sunt părţi importante şi vitale ale acestui semn,astfel încât nimic în aceste arene,ca fiind dietetician sau nutritionist,nu îi sunt nepotrivite.

LEU

Politica şi predarea sunt potrivite pentru leu,şi sunt unele dintre cele mai bune şefii,mai ales atunci când vor câştiga. Semnul zodiacal Leu are tendinţa de a fi întreţinut,dar de multe ori perturbă mediile de echipă,deoarece de fiecare dată va câştiga cu farmec şi în mod natural.

Cariere ideale:După cum s-a menţionat,de predare şi politică sunt o potrivire mare pentru tine,în timp ce orice are de a face cu distracţie pentru alţii,cum sunt actoria,muzica,sau chiar design,poate stârni interesul şi pentru tine.

FECIOARĂ

E mereu perfecționistă și muncește pentru ceilalți. Ai tendinţa de a fi dur cu tine,mai dur decât cu oricine altcineva,aşa că trebuie să-ţi amintească alţii ca să nu te pierzi în detalii din când în când. Eşti practic,angajatul ideal.

Cariere ideale:Fecioarele au amintiri uimitoare şi perfecţionismul lor înseamnă a face bine cu cantităţi de masă de informaţii şi ştiu ce să facă atunci când emoţiile sunt mari. Ei se simt extrem de bine în industria de servicii şi de îngrijire,în calitate de servere,care rulează magazine,care lucrează la recepţie,şi,ca terapeuţi,în timp ce excelează,de asemenea,la ceva care necesită cantităţi de masă de cercetare sau statistici,editor,tehnician,translator sau detectiv.

Citește și Norocul în funcţie de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

BALANȚĂ

Sunt sociabile și muncesc ca să aducă oamenii împreună. Sunt semnul echilibrului și li se potrivesc joburi de diplomat, traducător, asistent, diplomat, broker persoană de vânzări. Reprezentată de balanţa dreptăţii,de aplicare a legii şi justiţiei,sunt potriviri naturale pentru tine. Eşti o persoană bună la inimă,astfel încât lucrul cu alţii este esenţial pentru fericirea ta,cum este lucrul în ospitalitate,servicii pentru clienţi,diplomaţi,agenţii de turism, şi chiar un planificator de nunta,se potrivesc de minune.

SCORPION

Fiindcă e un nativ care poate păstra foarte bine un secret, ar putea lucra într-o organizație de informații sau să facă negocieri secrete ori să se ocpe de documente confidențiale sau bunuri foarte scumpe. După cum s-a menţionat, v-ar fi bine acasă,în sala de chirurgie sau ca un agent secret,precum şi lucrul în gestionarea crizelor,lucruri care necesită un nivel ridicat de secretizare. Eşti bun şi în managementul resurselor şi logistică,dar şi un director financiar la restanţe.

SĂGETĂTOR

Sunt buni comunicatori și lucrează foarte bine în echipă. Se pot adapta bine la schimbare și li se potrivesc joburile în care nu li se impun prea multe reguli. Îţi place să călătoreşti şi să înveţi de la alţii,în orice parte a lumii,astfel încât orice loc de muncă care are legătură cu industria de turism este unul bun,aşa cum este orice loc de muncă,care necesită călătoria,cum este consultare sau turism. Din moment ce iubeşti să inspiri pe alţii,eşti,de asemenea,bun ca profesor,lider de program pentru tineret sau pentru cei care lucrează pentru o organizaţie non-profit.

CAPRICORN

Sunt pragmatici și buni organizatori și sunt cei mai potriviți pentru a conduce o echipă. Capricornii rulează pe o navă strânsă,astfel încât aceştia sunt foarte buni la a fi un manager sau administrator pentru un număr de companii. Producţie şi abilităţile administrative sunt unele dintre cele mai bune,şi lucrezi bine în mediile corporatiste cu un set de ierarhii care îţi permit să atingi următoarea treaptă pe scară. La fel de bine poţi fi inginer,arhitect şi angajat de proiectare adiacentă.

VĂRSĂTOR

Eşti muncitor,deşi cu o atitudine de abordare nu prea îmbucurătoare. Dar dacă eşti implicată într-un proiect,te trezeşti la miezul nopţii pentru a lucra la el,mai ales dacă nu ai somn. Eşti socială,dar şi singuratică,făcându-te partaşă la manipularea misiunii echipei,precum şi de la lucrul pe cont propriu. Ai tendinţa de a veni cu idei înainte de a fi considerat un geniu.

Cariere ideale:Ştiinţa sau tehnologia,dacă se poate explora noi teorii sau aplicaţii,design grafic sau fotografie,şi chiar proiecte de management. Eşti,de asemenea,un bun antreprenor sau contractor independent,în timp ce te revolţi împotriva culturii corporative şi de a lucra cel mai bine pe propriul program.

PEȘTI

Se pot descurca foarte bine în multe profesii. Eşti plin de compasiune şi extrem de intuitiv,făcându-te mare în zone care sunt atât de vindecare şi restaurare,cum ar fi artele şi medicina.

Cariere ideale:Nimic ce nu au de a face cu asistenţa medicală,în cazul în care poţi vindeca pe alţii,este o potrivire ideală. Gândeşte-te la asistent,medic,kinetoterapeut,psiholog. Poţi prospera şi în domeniul artelor,cum sunt dansul şi muzica.