Jocul care îţi dă dureri de cap. Nimeni nu-i face faţă! Un banal calcul matematic devenit viral pe Internet

Cine-ar fi zis că un calcul matematic care pare o joacă de copil, la prima vedere, va ajunge să epuizeze concentrația oamenilor. Toată operația se rezumă la câteva adunări și scăderi, însă nu ca cele obișnuite. Descoperă misterul imaginii de mai sus!

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 09:21
Jocul care îţi dă dureri de cap. Nimeni nu-i face faţă! Un banal calcul matematic devenit viral pe Internet

Dacă rezultatul adunării a 3 mere fac 30, a unui măr și a 8 banane fac 18, 2 nuci de cocos scăzute din 4 banane fac 2, întrebarea este: care va fi rezultatul adunării unei nuci de cocos, a unui măr și a 3 banane?

Citeşte şi  CUBUL RUBIK: Totul despre CUBUL RUBIK, jucăria care de 40 de ani uimeşte lumea. Joacă şi tu ONLINE CUBUL RUBIK

Sună destul de dificil, nu-i așa?Primele trei operațiuni descrise par destul de clare. Un măr valorează 10 puncte, bananele câte 4 puncte iar nucile de cocos 2 puncte fiecare. Așadar, dacă analizăm imaginea ultimei operațiuni, am spune că rezultatul acesteia este 16, nu?

Află că nu este așa! Un utilizator al rețelei de socializare Facebook afirmă: „A înnebunit tot Facebook-ul calculul ăsta. Nu mai știu nici să adun”. Dacă și tu te regăsești în cuvintele acestuia, te scăpăm de durerile de cap și îți oferim soluția.

Vezi rezultatul pe YVE.ro