Jocul de loto care îți poate aduce în conturi un milion de lei! Foarte puțini români știu de existența lui

Există un joc de loto, despre care foarte puțini români știu și care pune la bătaie premii de un milion de lei.

29 dec. 2023, 13:13
Jocul de loto care îți poate aduce în conturi un milion de lei! Foarte puțini români știu de existența lui
Jocul de loto care îți poate aduce în conturi un milion de lei! Foarte puțini români știu de existența lui

Puțini români sunt familiarizați cu jocul de loto oferit de Loteria Română, care pune în joc premii considerabile, inclusiv un jackpot de 1 milion de lei. Acest joc are multiple nivele, iar participanții pot obține câștiguri semnificative plasând pariuri cu sume foarte accesibile.

Citește și: Video! Jocul cu mandarinele cu care un tată român și-a lăsat copiii mască de sărbători! Dacă te prinzi cum a făcut ești printre cei mai deștepți! Oricum mută mandarinele tot numarul ăla ramane!

Jocul de la Loteria Română, în mare parte necunoscut publicului larg, oferă șansa de a câștiga premii impresionante, cum ar fi jackpot-ul de 1 milion de lei la nivelul PLATINIUM al noului MISTERY JACKPOT.

Premiul maxim a fost recent dublat, trecând de la 500.000 de lei la 1 milion de lei. Cel mai recent câștig important a avut loc pe 6 iunie 2022, când un jucător din Vălenii de Munte, județul Prahova, a câștigat 496.639,51 lei.

Un alt aspect interesant al acestui joc este posibilitatea ca jucătorii la videoloterie să obțină sume considerabile, inclusiv la nivelul GOLD, cu premii de până la 5.000 de lei, sau la nivelul SILVER, cu un premiu de 1.000 de lei.

Participarea la acest joc nu necesită cunoștințe complexe; este suficient ca jucătorii să înțeleagă regulile jocului, care se desfășoară prin terminalele de videoloterie. Aceste terminale sunt conectate într-o rețea națională în circuit închis, iar câștigurile sunt desemnate în mod aleatoriu și automat de către rețeaua de terminale.

MISTERY JACKPOT oferă șansa de a câștiga în orice moment, atunci când se atinge plafonul minim de participări. Loteria Română subliniază că valoarea jackpotului crește odată cu numărul de participanți la joc.

În prezent, rețeaua națională Video Jackpot la Loterie constă în câteva mii de terminale disponibile. Este important de menționat că acest joc este destinat doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

„Jucați responsabil! Cunoașteți-vă limitele!”, a transmis biroul de comunicare al Loteriei Române, conform loto.ro. Jucătorii înrăiți pot achiziționa și revista Loto Prono care este disponibilă pe piață.

Citește și: FINALA America Express 2023. Cele două echipe care s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă