Jocuri distractive pentru plaja alături de copii

Ca să nu mai fii nevoită să iei cu tine aproape toate jucăriile atunci când mergeţi la mare, îţi propunem câteva idei simple de jocuri pe plajă, care îl vor tine ocupat pe prâslea.

22 iul. 2014, 10:36
Jocuri distractive pentru plaja alături de copii

Umple galetusa

Ai nevoie de o galetusa, forme de nisip. Daca sunt mai multi copii, puteti face un concurs: fiecare trebuie sa umple cat mai multe forme cu apa si sa le rastoarne in galetusa. Cine umple primul galetusa, castiga. Chiar si singur, cel mic se va distra de minune si va fi foarte ocupat cu umplerea galetusei cu apa sau cu crearea diferitelor forme de nisip.

Construieste un castel de nisip

Traditionalul castel il va captive pe cel mic. Amesteca-I nisip cu apa si treceti la treaba. Formele de nisip va vor ajuta sa faceti cel mai frumos castel.

Activitati cu micutii in vacanta de vara

Deseneaza un animal

Ia-ti copilul de mana si mergeti pe plaja in cautare de scoici, bucati de lemn, pietricele. Apoi aranjati un langa altul obiectele gasite, astfel incat sa ia forma unui animal. Impreuna puteti face un dinozaur, o pisica etc.

Alergare pe prosoape

Asaza pe nisip, in forma de cerc, cateva prosoape colorate, unul langa celalalt, cu o mica distanta intre ele (un pas de copil). Copiii trebuie sa sara de pe un prosop pe celalalt, fredonand o melodie care le place. O alta idee: cine mototoleste primul prosopul, incat nu se mai poate calca pe el, iese din joc.

Iata jocuri distractive pentru plaja pe mami.ro.