JOCURILE EUROPENE. Primul AUR pentru România, Ana Maria Brânză a câştigat finala la spadă

JOCURILE EUROPENE. Ana Maria Brînză a câştigat medalia de aur în proba de spadă la Jocurile Europene de la Baku. Ea a câştigat cu 15-11 finala cu rusoaica Iana Zevereva.

23 iun. 2015, 15:18
JOCURILE EUROPENE. Primul AUR pentru România, Ana Maria Brânză a câştigat finala la spadă

JOCURILE EUROPENE. Ana Maria Brânză a adus prima medalie de aur României, la Jocurile Europene de la Baku. În finala probei de spadă, Ana Maria Brânză a învins-o pe Iana Zvereva, cea trecuse în semifinale pe Simona Gherman, scor 15-8.

Ana Maria Brânză a câştigat cu scorul de 15-11 finala cu Iana Zvereva. La rândul său, Simona Gherman a cucerit medalia de bronz, ea învingând-o în finala mică pe Erika Krirpu.

JOCURILE EUROPENE. România se află pe locul 19 în clasamentul pe medalii la Jocurile Europene de la Baku, cu un bilanţ provizoriu de nouă medalii: una de aur (Ana Maria Brânză – spadă), patru de argint (Tiberiu Dolniceanu – sabie, Roxana Borha/Elena Meroniac – canoe sprint 500 m, Andreea Iridon – bârnă, gimnastică aerobică echipe mixte) şi patru de bronz (Marius Berbecar – paralele, Andreea Iridon – paralele, Sabina Gherman – spadă, Daniela Hondiu – sambo 60 kg).