Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow. Imaginile au devenit virale: „Dormitul la datorie face parte din eșec”

Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow. Președintele american a fost filmat într-o ipostază jenantă, în timp ce asculta un discurs din cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice, ce are loc între 31 octombrie și 12 noiembrie.

01 nov. 2021, 22:51
Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow. Imaginile au devenit virale: „Dormitul la datorie face parte din eșec”
Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow

Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow. Preşedintele american pare obosit și își închide ochii, de mai multe ori, pentru zeci de secunde, în timpul discursului.

Citeşte şi: Joe Biden, concluziile summitului G20: ”Vom da 7 miliarde pentru a asigura accesul țărilor sărace la vaccin”

Joe Biden a adormit la conferința de la Glasgow

Imaginile au devenit virale pe Internet, iar unii internauţi l-au taxat pentru acest gest, în timp ce alţii i-au luat apărarea.

Asta arată cât sunt de importante schimbările climatice pentru el/ Trump este mai vibrant/ Dormitul la datorie face parte din eșec. Lăsați-l să demisioneze, vă rog”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase.

Nu sunt fan Biden, însă pot paria că mulți tineri mai puternici adorm la astfel de întâlniri. Unii dintre voi adormiți la prelegeri și la slujbele de la biserică… Lăsați-l în pace!/ Este o ființă umană… și probabil că discuția a fost plictisitoare, într-adevăr„, au zis o parte din cei care au i-au luat apărarea preşedintelui.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele SUA

Preşedintele Klaus Iohannis a apărut într-o fotografie dând mâna cu omologul său din SUA, Joe Biden, iar instantaneul a fost distribuit de Administraţia prezidenţială.

Preşedintele participă, în perioada 1-2 noiembrie 2021, la Summitul liderilor mondiali (World Leaders’ Summit) care are loc în cadrul Conferinţei Părţilor Convenţiei Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26), la Glasgow (Scoţia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord).

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, participarea a peste 120 de şefi de stat şi de guvern la această reuniune arată importanţa temei schimbărilor climatice pe agenda globală.

În cadrul reuniunii, Preşedintele Klaus Iohannis susţine Declaraţia Naţională, în care transmite poziţia României, cu accent pe demersurile pe care le face ţara noastră pentru a limita efectele schimbărilor climatice.

Declaraţia Preşedintelui României va reflecta astfel abordarea integrată pe care ţara noastră o propune în procesul de combatere a schimbărilor climatice, cu soluţii bazate pe natură în procesul de captare a carbonului, tehnologii verzi care să reducă emisiile din sectorul energetic şi industrial, schimbarea comportamentului cetăţenilor prin conştientizarea şi educarea cu privire la problematica schimbărilor climatice. (Citeşte AICI mai multe detalii)