Joe Biden, din nou confuz. I-a derutat pe fraţii Klitschko, dezvăluirile lui Vladimir

Președintele american Joe Biden i-a încurcat la summitul NATO de la Madrid pe foştii boxeri Vitali și Vladimir Klitschko. Biden a vorbit cu Vladimir, dar a crezut că acesta este fratele lui mai mare, primarul Kievului, Vitali.

01 iul. 2022, 09:44
Joe Biden, din nou confuz. I-a derutat pe fraţii Klitschko, dezvăluirile lui Vladimir

„Sunt adesea confundat cu primarul Kievului. Trebuie să subliniez din nou și din nou: nu este așa. Așa a fost și cu Joe Biden. El a crezut că sunt Vitali. Dar s-a înşelat, era invers”, a spus Vladimir Klitschko într-un interviu acordat ediției germane a Bild.

Frații Vitali și Wladimir Klitschko au participat împreună la summitul NATO de la Madrid, iar mulți șefi de guvern au făcut aceeași glumă, întrebând: „Vorbesc cu adevăratul Klitschko?”.

Citeşte şi Joe Biden, la finalul Summitului de la Madrid: „Nu ştiu cum se va termina acest război, dar sigur Rusia nu-şi va pune ambele picioare în Ucraina”

„Unul dintre șefii de stat a vorbit cu un adevărat Klitschko, dar a greșit. Legenda boxului Vladimir Klitschko a dezvăluit că președintele american Joe Biden (79 ani) i-a confundat pe cei doi”, a scris Bild. Primarii mai multor capitale europene au fost păcăliţi, participând la apeluri video cu un impostor care pretinde a fi omologul lor din capitala Ucrainei. Primarul Berlinului, Franziska Guffey, a declarat că a închis imediat apelul cu pretinsul edil al Kievului după ce i s-au părut suspicioase comentariile și întrebările sale.

În ceea ce-l priveşte pe Joe Biden, acesta se află adesea în situații incomode. Anterior, el s-a exprimat greșit în timpul discuțiilor avute cu premierul spaniol Pedro Sanchez și  a numit NATO o „amenințare” pentru Statele Unite. De asemenea, Biden s-a referit în mod greșit la Ucraina  ca fiind Irak, iar în timpul unuia dintre discursuri a confundat Suedia cu Elveția.

Citeşte şi Incredibil, un israelian care voia să iasă din Ucraina susţine că a fost reţinut la graniţă şi trimis forţat pe front. Bărbatul a scăpat miraculos din iadul de la Lisicenak şi îşi spune povestea