Joe Biden, ironizat de Donald Trump, după ce a adormit la Glasgow: „Joe Somnorosul a plecat în Europa şi a adormit”

Joe Biden a fost ironizat de Donald Trump, marţi, 2 noiembrie, după ce preşedintele american a adormit în timpul summitului de mediu de la Glasgow, scrie New York Post. Fostul preşedinte spune că nu crede cu adevărat că schimbările climatice chiar reprezintă o ameninţare.

02 nov. 2021, 23:28
Joe Biden, ironizat de Donald Trump, după ce a adormit la Glasgow: „Joe Somnorosul a plecat în Europa şi a adormit”

Joe Biden, ironizat de Donald Trump. ”Nici măcar Biden nu a putut rezista să asculte atâtea despre Farsa Încălzirii Globale, a şaptea cea mai mare Farsă în America, urmată îndeaproape de Farsa Alegerilor Prezidenţiale 2020, Rusia, Rusia, Rusia, Ucraina, Ucraina, Ucraina, Farsa Impeachment #1, Farsa Impeachment #2 şi, desigur, concluzia de ‘ne-coluziune’ din Raportul Mueller”, scrie Trump într-un mail.

Citeşte şi: Donald Trump are şanse mari să redevină preşedintele SUA. Sondajele arată că l-ar învinge pe Joe Biden la viitoarele alegeri

Joe Biden, ironizat de Donald Trump

Fostul preşedinte a amintit astfel subiectele care îl macină în continuare, respectiv pretinsa fraudare a alegerilor pe care le-a pierdut în 2020, acuzaţiile democraţilor că ar fi fost ajutat de Rusia să le câştige pe cele din 2016.

Biden a plecat în Europa spunând că Încălzirea Globală este cea mai înaltă prioritate a sa, şi apoi imediat a adormit, ca să-l vadă lumea întreagă şi inclusiv Conferinţa. Nimeni care este cu adevărat entuziasmat şi crede într-un subiect nu va adormi vreodată!”, adaugă Trump în mesajul său.

În campania electorală din 2020, Trump l-a poreclit pe Joe Biden ”Joe Somnorosul” (Sleepy Joe) şi l-a acuzat pe acesta că este ”inapt” din punct de vedere mintal să conducă SUA. Joe Biden este cel mai vârstnic preşedinte al SUA şi va împlini luna aceasta 79 de ani.

Donald Trump lansează Truth Social, propria reţea de socializare

Donald Trump

a anunţat lansarea propriei reţele de socializare, denumită „Truth Social”. Acesta este modul prin care fostul preşedinte american a ales să facă față „tiraniei marii tehnologii”, după ce în luna ianuarie a fost interzis de Twitter, Facebook şi YouTube.

Am creat Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei giganţilor tehnologiilor”, a transmis Donald Trump într-un comunicat, fostul preşedinte adăugând că platforma sa ar urma să fie lansată în primul trimestru al anului 2022.

Marile companii din Silicon Valley şi-au „folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile disidente din America”, a adăugat Donald Trump, citat de Daily Mail.