Joe Cocker va susţine un concert la Bucureşti, în august VIDEO

Joe Cocker va susţine un concert în Bucureşti pe 4 august, la Romexpo, prin care promovează cel mai recent album al său ''Fire It Up'', informează organizatorii într-un comunicat.

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 14:27
Joe Cocker va susţine un concert la Bucureşti, în august VIDEO

Întrucât a mai vizitat România până acum şi de fiecare dată a fost întâmpinat de mii de fani cu căldură şi admiraţie, Joe Cocker revine cu plăcere să încânte live fanii români cu piesele sale celebre, dar şi cu piese noi de pe noul album„, se arată într-un comunicat, citat de Agerpres.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale sunt susţinute de cele mai multe ori cu casa închisă, el fiind unul din puţinii artişti ce a reuşit să rupă bariera dintre generaţii. Celebrele sale piese „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart” sau „Up Where We Belong” vor putea fi ascultate de fanii din România, alături de noile sale cântece de pe albumul „Fire It Up”.

„A crea un album, pentru mine seamănă cu a realiza o pictură – 12 piese şi multă culoare; nu-mi place ca totul să fie într-o singură stare de spirit”, a declarat artistul, citat în comunicatul organizatorilor.

Albumul „Fire It Up” conţine atât melodii clasice de suflet, balade pline de putere, cât şi piese pline de energie şi vigoare.

Biletele pentru concert au preţuri cuprinse între 135 şi 750 de lei şi pot fi cumpărate magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, din Cinematograful Patria, Librăria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (staţia de metrou Unirii 1) şi online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.