Johannis: Cred că PNL e partidul în care pot să îmi continui cariera politică

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, a declarat, miercuri, că a ales să intre în PNL după o discuţie cu preşedintele Crin Antonescu, crezând că acesta este partidul în care poate să îşi continue cariera politică.

RomaniaTV.net
20 feb. 2013, 19:14
Johannis: Cred că PNL e partidul în care pot să îmi continui cariera politică

„S-a putut vedea în toamna lui 2009 că suntem apropiaţi cu domnul preşedinte Antonescu şi această relaţie a mea cu PNL a dus, într-un final, astăzi, la intrarea mea în PNL. Nefiind o mişcare foarte aşteptată, a adus oarece element de surpriză, dar, politic vorbind, cred că nu este o mişcare la care nu s-a aşteptat nimeni de la mine. Dincolo de relaţia mea relativ apropiată de PNL, a existat un moment foarte clar, domnul preşedinte Crin Antonescu m-a invitat să devin membru PNL. Am cerut un timp de gândire, dar recunosc că nu mi-a luat foarte mult timp până am luat această decizie. (…) Am intrat în PNL după o discuţie cu preşedintele Crin Antonescu, crezând că PNL este partidul în care pot să îmi continui cariera politică”, a declarat Klaus Johannis la Antena 3.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

„Această invitaţie m-a onorat, mi-a dat ceva de gândit şi rezultatul este cel de astăzi”, a spus Johannis, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu.