Johannis: Nu văd de ce Traian Băsescu nu m-ar susţine în turul II

Preşedintele PNL, Klaus Johannis, a declarat, luni seara, că este convins că preşedintele Traian Băsescu îl va susţine dacă va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, arătând că acesta este un politician de dreapta.

RomaniaTV.net
15 sept. 2014, 20:01
Johannis: Nu văd de ce Traian Băsescu nu m-ar susţine în turul II

Eu cred că mă va susţine dacă intru în turul doi. Nu văd de ce nu. Acum indiferent de ce s-ar spune de Traian Băsescu, nu cred că cineva îl bănuieşte că ar fi politician de stânga, este clar un politician de dreapta şi atunci mi se pare absolut natural candidatul de dreapta„, a spus Johannis, la TVR 1, întrebat dacă este de părere că va fi susţinut de şeful statului în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

De asemenea, Klaus Johannis a spus că nu se teme de niciunul din candidaţii de la prezidenţiale. Potrivit lui Johannis, catalogările conform cărora ar fi un discipol al lui Traian Băsescu reprezintă o încercare a PSD de a-l pune „într-un anumit colţ”. „Nu sunt nici discipolul lui Traian Băsescu, nu sunt nici măcar urmaşul al lui Traian Băsescu, cum nu sunt nici împotriva lui Traian Băsescu, eu sunt pur şi simplu fără Traian Băsescu„, a afirmat liderul PNL.

El a mai spus că Traian Băsescu este de domeniul trecutului, este istorie.

Citeşte şi Klaus Johannis: Traian Băsescu nu are nici o şansă să-l desemnez eu premier


loading...
Partenerii noștri