Johannis: Nu visez la funcţia de preşedinte PNL, e posibil să fiu între persoanele în discuţie VIDEO

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL, că nu se visează preşedinte al partidului, dar a precizat că este posibil să fie printre persoanele care să "intre în discuţie" pentru această poziţie, când se va pune problema.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 18:49
Johannis: Nu visez la funcţia de preşedinte PNL, e posibil să fiu între persoanele în discuţie VIDEO

„Dacă într-un viitor, cândva, se va pune problema preşedinţiei de partid, este posibil să fiu dintre persoanele care vor putea intra în discuţie, nu mai mult. Nu pot să formulez că visez la această funcţie, dar dacă odată se va pune problema, evident că voi fi dispus să discut chestiunea”, a afirmat Klaus Johannis.

El a fost întrebat dacă va avea această opţiune în 2014, când preşedintele PNL ar putea deveni preşedinte al României. „Atunci o vom discuta în 2014”, a replicat primarul Sibiului.

Johannis a fost întrebat dacă este dispus să ocupe poziţia de preşedinte al PNL.

„Vă daţi seama, din moment ce am făcut pasul de a intra în PNL, de a accepta o candidatură care mi s-a propus, sunt consecvent şi discut şi discuţiile ulterioare care pot apărea din acest statut”, a susţinut Johannis.

Klaus Johannis a mai afirmat că a fost primit „excepţional” de bine în PNL.

„Am rămas chiar surprins de cât de bine am fost primit, le-am mulţumit colegilor, sper să am ocazia să o fac şi mâine. Nu a venit absolut nimeni să spună că i se pare suspect, toţi care au venit să-mi spună ceva m-au felicitat sau au spus că li se pare un lucru bun”, a relatat Johannis.