John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul „The Yellow Tie”: „Sunt încântat şi onorat”

Actorul John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul "The Yellow Tie", anunţă Variety. Bazat pe un scenariu scris de fiul dirijorului, filmul va prezenta viaţa lui Celibidache ca unul dintre cei mai controversaţi muzicieni, considerat un geniu, dar şi un nebun de lumea muzicii.

18 sept. 2021, 13:48
John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul „The Yellow Tie”: „Sunt încântat şi onorat”
John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache

John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache. Pelicula va fi regizată de Celebidachi şi va fi filmată în România anul viitor.

John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache

Sunt încântat şi onorat să joc acest rol. Celibidache a fost un talent unic şi este considerat unul dintre marii vizionari muzicali ai secolului trecut. Va fi o călătorie fascinantă acest rol„, a declarat Malkovich.

“The Yellow Tie” este o coproducţie internaţională realizată de Oblique Media Film şi Celi Films în Marea Bitanie.

Producători vor fi Adela Vrinceanu Celebidachi, Cristina Dobritoiu, Titi Radoaie şi James Olivier.

Citeşte şi: Doi actori îndrăgiți din România joacă într-un film alături de greii Hollywood-ului, Samuel L. Jackson și Michael Keaton

Michael K Williams, găsit mort în apartamentul din New York

Michael K. Williams, vedetă a serialului HBO „The Wire”, a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn. Cadavrul actorului în vârstă de 54 de ani a fost descoperit de nepotul său.

Surse din poliţie au declarat că accesorii de droguri au fost găsite în casă, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină, scrie New York Post. Poliția din New York a început o anchetă pentru a stabili cauzele morții.

„The Wire”, serial de top difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din oraşul Baltimore. Personajul lui Michael K. Williams şi-a câştigat existenţa jefuind traficanţii de droguri.

În timpul filmărilor, actorul a devenit dependent de cocaină, aşa cum singur a recunoscut într-un interviu publicat în 2012. „Ar fi trebuit să fiu mort! Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop”, a spus Michael K. Williams.