Doi actori îndrăgiți din România joacă într-un film alături de greii Hollywood-ului, Samuel L. Jackson și Michael Keaton

Doi dintre actorii cei mai populari din România vor juca în filmul „The Protégé”, alături de mari legende ale Hollywood-ului, Samuel L. Jackson și Michael Keaton.

13 mai 2021, 16:47
Doi actori îndrăgiți din România joacă într-un film alături de greii Hollywood-ului, Samuel L. Jackson și Michael Keaton

Doi dintre actorii cei mai iubiți din România, Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă, vor juca în filmul „The Protégé”, alături de figuri de marcă ale cinematografiei Hollywood-iene, Samuel L. Jackson și Michael Keaton. Pelicula se va filma chiar în țara noastră de către casa de producție Frame Film, care s-a ocupat și de producția serialului „Las Fierbinți”, iar regia aparține lui Martin Campbell, creatorul unor filme de succes precum „The Expendables”, „James Bond -Casino Royale” sau „Masca lui Zorro”.

Filmările s-au desfășurat în Bucureşti şi Snagov, pe o perioadaă de 10 săptămâni, între lunile ianuarie – martie 2020. La crearea acestei producții au lucrat și 200 de tehnicieni români, dar și 100 de figuranți, notează Libertatea.

Actorii din România colaborează cu directorul de imagine al seriei Star Wars

Publicul român îi va putea recunoaște în această peliculă și pe mari actori ai Hollywood-ului, cum ar fi Samuel L. Jackson, popular pentru filme precum Pulp Fiction sau Good Fellas, dar și pe Michael Keaton, cunoscut pentru rolurile din „Birdman” sau „Batman”.

Un alt element important care anunță că „The Protégé” are toate ingredientele unui film de referință este participarea directorul de imagine David Tattersal, care a contribuit la crearea seriei de filme Star Wars scrise şi regizate de George Lucas „Ameninţarea Fantomei” , „Attack of the clones” şi „Revenge of the Sith”.