John Travolta le dă peste nas cârcotaşilor. Uite-l în tandreţuri cu soţia FOTO

Acuzat că de zeci de ani duce o viaţă dublă, ascunzând faptul că este homosexual, şi că ar fi hărţuit sexual mai mulţi bărbaţi, John Travolta îşi vede de viaţă mai departe. Şi se pare că îi merge chiar foarte bine, cu toate că au apărut zvonuri legate de destrămarea mariajului său cu Kelly Preston în urma scandalului sexual în care este implicat de câteva luni bune.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 11:45

În ciuda tuturor zvonurilor şi speculaţiilor, căsnicia lui John Travolta cu actriţa Kelly Preston merge, după toate aparenţele, foarte bine. Deşi s-a spus că lui Kelly Preston i s-a umplut paharul după ce ani de zile ar fi tolerat viaţa dublă a starului din Pulp Fiction, se pare că actriţa este mai apropiată ca oricând de soţul ei, cu care are şi doi copii, Ella (12 ani) şi Benjamin (19 luni).

Cei doi s-au afişat împreună la premiera filmului Savages, în California, s-au îmbrăţişat, şi-au zâmbit cald şi s-au sărutat în faţa aparatelor de fotografiat. Mai mult, Kelly Preston l-a şters cu grijă pe soţul ei de ruj, în timp ce îl privea cu foarte multă tandreţe.

CITEŞTE ŞI: Un fost iubit al lui Travolta scrie o carte despre relaţia lor